Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amy Winehouse: Baletas vietoj vaistų

Kuriam laikui iš visuomenės akiračio dingusi skandalingoji britė Amy Winehouse nutarė mokytis baleto.
Amy Winehouse
Amy Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Bėdų dėl alkoholio ir narkotikų priklausomybės turėjusi 27-erių dainininkė, kaip pranešė bulvarinė spauda, užsisakė asmeninio baleto šokių trenerio pamokas. Taip esą ji nori gyventi sveikiau.

„Amy jau pradėjo lankyti baleto pamokas savo namuose ir jai tikrai patinka šokti. Ji labai nori sustiprinti kūną, atrodyti sveika ir būti šiek tiek raumeningesnė“, – sakė Showbizspy.com šaltinis. Jis pridūrė, kad aprimusiai skandalistei taip pat patinka kikbokso užsiėmimai, tačiau baleto gracija vilioja labiau.

Hito „Rehab“ atlikėja prieš kurį laiką buvo paguldyta į reabilitacijos kliniką, kad kvalifikuoti specialistai pagelbėtų jai kovoje su priklausomybėmis. Dabar A.Winehouse pasiryžo grįžti į sceną atgavusi formą. Tam ji savo darbotvarkę papildė ne tik baleto pamokomis, bet ir namuose įsirengė sporto salę.

„Ji grįš į sceną šių metų pabaigoje“, – teigė šaltinis. Anksčiau A.Winehouse yra minėjusi, kad jos trečiasis albumas pasirodys ne vėliau kaip 2011-ųjų sausį. Nors jis dar nėra išleistas, atlikėjos teigimu, naujosios dainos bus panašios į antrojo jos rinkinio „Back to Black“ kūrinius. Pastaruoju metu A.Winehouse nerengė didelių koncertų – gruodį ji pasirodė vieno Maskvos oligarcho vakarėlyje, šių metų sausį surengė 5 pasirodymus Brazilijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas