Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Angelina Jolie atskleidė, kad dviem jos vaikams atliktos operacijos: vienai dukrai prireikė ramentų

Vienos ryškiausių Holivudo žvaigždžių, aktorės Angelinos Jolie tarptautinės moters dienos proga žurnalas „Time“ paprašė parašyti trumpą rašinį, kuriame šešis vaikus auginanti moteris atskleidė, jog dviem jos dukroms buvo atliktos operacijos, pranešė Eonline.com.
Angelina Jolie su vaikais
Angelina Jolie su vaikais / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

44-erių A.Jolie rūpinasi savo ir buvusio sutuoktinio, taip pat aktoriaus Brado Pitto atžalomis Knoxu (11), Vivienne (11), Shiloh (13), Zahara (15), Paxu (16) ir 18-mečiu Maddoxu, šiemet pradėjusiu mokslus Pietų Korėjoje.

„Paskutinius du mėnesius praleidau operacijose su savo vyriausia dukra, o prieš porą dienų stebėjau, kaip po skalpeliu klubo operacijai gulasi jos jaunesnė sesuo, – rašė „Oskaro“ laureatė, neatskleisdama daugiau detalių.

Jos žino, kad apie tai rašau, nes gerbiu jų privatumą. Mes apie tai kalbėjomės ir jos padrąsino mane rašyti. Jos supranta, kad medicininių iššūkių įveikimas ir kovojimas bei sveikimas yra tai, kuo reikėtų didžiuotis.“

Paparacai prieš kelias dienas įamžino iš kino teatro su mama išeinančią, kaip teigiama, klubo operaciją neseniai patyrusią Shiloh – paauglė įamžinta su ramentais.

Vida Press nuotr./Angelina Jolie su dukra Shiloh
Vida Press nuotr./Angelina Jolie su dukra Shiloh

Kaip teigė Eonline.com, iš ligoninės rašydama „Piktadarės istorijos“ žvaigždė trumpai užsiminė ir apie tai, kaip jos vaikai „rūpinosi vienas kitu“.

„Mano jauniausia dukra su seserimi stebėjo slauges ir kitą kartą pati joms padėjo, – tęsė A.Jolie. – Mačiau, kaip mano mergaitės labai lengvai viską metė ir pirmenybę teikė viena kitai bei džiaugėsi, kad gali pasirūpinti tais, kuriuos myli. Visi žinome tą jausmą, kai niekas negali mums padėti ir tada belieka užsimerkti bei kvėpuoti (...).“

A.Jolie pabrėžė, kad ligoninėje sveikusiomis seserimis rūpinosi ir jų broliai, tačiau didesnį dėmesį, kadangi rašinys „Time“ buvo skirtas tarptautinei moters dienai, ji skyrė mergaitėms. Dukras stebėjusi aktorė prisiminė, kaip neįvardijamas asmuo jai yra pasakęs, jog rūpinimasis kitais „mergaitėms yra natūralus“, tačiau taip pat neleido pamiršti, „kaip dažnai šia sąvoka yra piktnaudžiaujama“.

Tada ji pabrėžė, kaip svarbu yra apsaugoti jaunas moteris visose visuomenėse „ne tik prieš ekstremalius mergaičių teisių pažeidimus, bet ir subtilesnes neteisybes bei nuostatas, kurios taip dažnai yra nepastebimos arba pateisinamos“.

A.Jolie rašiniai dažnai publikuojami „Time“ – ji yra viena iš daugelio prisidedančių redaktorių.

Žinoma, ligoninėje gulinčių dukrų nepamiršo ir jų tėtis B.Pittas. Pasak Holivudo žvaigždėms artimo šaltinio, pastarasis net praleido BAFTA apdovanojimų teikimo ceremoniją Londone, kad galėtų būti šalia vaikų.

15min primena, kad skyrybų procesą su B.Pittu aktorė pradėjo dar 2016-aisiais, tačiau padėti paskutinius parašus trukdo nesutarimai dėl finansų bei niekaip nepriimamas bendras sprendimas dėl vaikų globos.

Pora augina tris biologines bei tris įsivaikintas atžalas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas