Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ant raudono kilimo – provokuojantis Cardi B įvaizdis: nepaliko vietos fantazijai

Šeštadienio vakarą muzikos pasaulio žvaigždės tradiciškai rinkosi į „Beverly Hilton“ viešbutyje Los Andžele vykusį kasmetinį prieš „Grammy“ apdovanojimų ceremoniją organizuojamą vakarėlį. Žinoma, žvilgsniai krypo ir į svečių stilių, tačiau šįsyk bene labiausiai – į Cardi B. Pasirodžiusi su itin atvira suknele, atlikėja dėmesiu, kurio sulaukė, nustelbė kitas renginio viešnias, o Cardi B vyras susižavėjimą parodė savo veiksmais.
Cardi B ir Offsetas
Cardi B ir Offsetas / „Scanpix“ nuotr.

27-erių reperė, kuri, beje, prieš išgarsėdama dirbo striptizo šokėja, šįsyk savo stiliumi beveik nepaliko vietos fantazijai.

Cardi B, neslepianti, kad yra pasididinusi krūtinę, vakarėliui pasirinko provokuojantį įvaizdį ir raudonu kilimu žengė pasipuošusi ryškiai rožinės spalvos suknele su išties atvira iškirpte – priekinė rūbo dalis praktiškai neegzistavo.

„Scanpix“ nuotr./Cardi B
„Scanpix“ nuotr./Cardi B

Kaip rašo metro.co.uk, atlikėją į renginį atlydėjo jos vyras, 28-erių reperis Offsetas. Pastarasis svečių bei fotografų akivaizdoje tikrai nesivaržė ir elgėsi itin drąsiai – ne tik karštai bučiavosi su žmona, bet ir uždėjo ranką ant jos krūtinės ir ėmė ją čiupinėti. Panašu, kad net ir vėliau, nuėjus atokiau nuo fotosienelės, vyras negalėjo atitraukti savo rankų.

Šįsyk Clive Davis vakarėlis buvo dedikuotas reperio Diddy garbei. Jame taip pat dalyvavo Naomi Campbell, Janet Jackson, Beyonce, Nicole Scherzinger.

Cardi B įvaizdis ir vyro susižavėjimas – galerijoje:

15min primena, kad Cardi B, kurios tikrasis vardas Belcalis Almanzar, ir reperis Offsetas susituokė 2017-aisiais. Jiedu augina dukrą Kulture. Nepaisant to, kad 2018-aisias porą buvo ištikusi santuokos krizė, mat Offsetas žmonai buvo neištikimas, šiuo metu mylimieji ir vėl džiaugiasi santykių idile.

Vis dėlto Cardi B interviu „Vogue“ buvo prisipažinusi, kad suteikdama santuokai dar vieną galimybę ji jautėsi tarsi nuvilianti gerbėjus.

„Kai mus su vyru užklupo problemos, žinote, jis buvo man neištikimas ir panašiai, o aš nusprendžiau vis tiek likti ir dirbti su juo, tuo metu daugelis žmonių ant manęs pyko. Daug moterų manimi nusivylė“, – anksčiau atviravo atlikėja.

Vis dėlto pridūrė: „Bet jei kažką myli ir nustoji būti su juo, esi prislėgtas, ir nors socialinė žiniasklaida liepia nekalbėti su tuo žmogumi, nes jis tave apgaudinėjo, iš tiesų tu nesi laimingas, kol neįvyksta pokalbis. Tada, jei tu susitaikai, kiti stebisi – kaip tu galėjai? Visi viešojoje erdvėje vaidina, kad jų santykiai yra tobuli ir tai veda mane iš proto.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas