Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Antrą kartą laukiasi 39-erių Kelly Rowland: atlikėja žinią pranešė įsiamžinusi ant žurnalo viršelio

Titanas Jewellis (5 m.) – dainininkės Kelly Rowland (39 m.) ir jos sutuoktinio Timo Weatherspoono pirmagimis – taps vyresniuoju broliu. Praeityje itin populiarios merginų grupės „Destiny’s Child“ narė šią žinią patvirtino įsiamžinusi ant „Women’s Health“ žurnalo viršelio.
Antros atžalos laukiasi Kelly Rowland
Antros atžalos laukiasi Kelly Rowland / Vida Press nuotr.

„Retkarčiais apie tai kalbėdavomės, o tada įvyko COVID ir mes pasakėme „Pažiūrėkime, kas nutiks“, – leidiniui prisipažino K.Rowland, pridūrusi, jog pastojo beveik iškart.

Dainininkė ilgai dvejojo, ar žinia apie dar šiemet gimti turinčią antrą atžalą ji nori dalytis viešai – ypatingai šiuo metu, kai pasaulyje siaučia koronaviruso pandemija, o JAV – ir su rasizmu susiję neramumai.

„Tačiau vis tiek norisi priminti žmonėms, kad gyvenimas yra svarbus. Ir galimybė turėti vaiką… Vasarį belsiuosi į keturiasdešimtmečio duris. Rūpinimasis savimi man daug reiškia“, – tęsė K.Rowland.

Moteris prisipažino, kad sužinojus, jog po širdimi nešioja kūdikį, ją užplūdo „stiprus nuovargis“, todėl pirmuosius nėštumo mėnesius ji išnaudojo poilsiui.

Tuo pat metu dainininkė nenorėjo nuvilti savo gerbėjų, kurie laukė naujų jos kūrinių. Tačiau K.Rowland priėmė sprendimą pirmiausia pasirūpinti savimi ir būsimu nauju šeimos nariu.

Tai reiškia, kad moteris leidžia sau pasimėgauti ne tik poilsiu, bet ir saldumynais. Kaip rašo People.com, nėštumo metu padidėjo K.Rowland suvartojamo šokolado ir riešutų sviesto kiekis.

Nepamiršo ji ir sporto. Kai laukėsi sūnaus, K.Rowland buvo labai aktyvi, tačiau šį kartą dainininkė krūvį sumažino – užsiima joga, mėgsta pasivaikščioti ir atlikti raumenų tempimo pratimus.

Dar pernai K.Rowland pasiteiravus ar negalvoja apie šeimos pagausėjimą, „People“ ji sakė, kad tada tam dar „nebuvo tinkamas metas“, tačiau pirmagimis vis prašė jos ir T.Weatherspoono padovanoti jam jaunesnį brolį. Sūnaus pageidavimą tėvai išpildė.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Sostų karų“ žvaigždės Kitas Haringtonas ir Rose Leslie netrukus taps tėvais: aktorė pademonstravo pilvuką

Trečią kūdikį po širdimi nešiojusi Johno Legendo žmona persileido: „Jackai, visada tave mylėsime“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas