Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Antrojo gimtadienio proga paviešintos naujos paaugusio princo Louiso nuotraukos

Kembridžo hercogų sūnus princas Louisas su vaivorykštės spalvomis numargintomis rankomis – tokiomis žaismingomis mažojo britų karališkosios šeimos nario nuotraukomis pasidalyta jo antrojo gimtadienio proga.
Princas Louisas
Princas Louisas / „Scanpix“/AP nuotr.

O berniuko rankos taip numargintos ne be reikalo. Vaivorykštės spalvos Jungtinėje Karalystėje pandemijos metu yra vilties simbolis.

Kartu su portretais Louiso tėvai parodė, kokį plakatą savo rankomis pagamino berniukas. Ant balto popieriaus lapo žaliu rėmeliu – jau minėtomis vaivorykštės spalvomis išmarginto delno antspaudas. Panašių piešinių šiuo metu galima išvysti ir kitų Jungtinės Karalystės namų languose.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princo Louiso piešinys
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princo Louiso piešinys

Žinoma, mėgėjiška fotografija anksčiau minėjusi mėgstanti užsiimti hercogienė Catherine yra šių sūnaus portretų autorė. Nuotraukos, kaip rašo Bbc.com, darytos šeimos rezidencijoje Norfolke.

Princo Louiso piešinys tikriausiai yra princo Williamo ir Catherine Middleton namuose vaikams vedamų pamokų rezultatas. Neseniai hercogienė prisipažino mokymą iš namų vykdžiusi net per Velykų atostogas.

„Reikia šiek tiek struktūros. Nuostabu, internete yra tiek daug puikių patarimų ir linksmų užsiėmimų, kuriuos galima atlikti su vaikais“, – sakė Catherine ir pridūrė nusistebėjusi tuo, kaip jos vaikai domisi koronavirusu bei tuo, jog jai pavyko juos su šia problema supažindinti jų amžiui suprantamu būdu.

Nors šiandien gimtadienį švenčiantis princas Louisas mokyklos dar nelanko, jis tikrai dalyvauja namuose rengiamose broliui princui George’ui ir sesei princesei Charlotte skirtose pamokose.

Jauniausia Kembridžo hercogų atžala princas Luisas – penktas eilėje į karališkąjį sostą. Berniukas gimė balandžio 23 d. 11.01 val. vietos laiku. Kūdikis svėrė 3 827 g.

Mažylis pakrikštytas 11 savaičių amžiaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas