Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Apklausa atskleidė, ką britai mano apie Meghan Markle: jai geriau būtų Los Andžele

Nauja žurnalo „Tatler“ atlikta apklausa atskleidė, kad beveik pusė britų nesutinka, jog į karališkąją šeimą atėjusi Meghan Markle su savimi atsinešė kažką gero. Be to, daugiau nei penktadalis respondentų tikina, kad hercogienė turėtų grįžti į savo gimtąją šalį.
Sasekso hercogienė Meghan
Sasekso hercogienė Meghan / „Scanpix“ nuotr.

Minint 310-ąsias britiško leidinio metines, buvo apklausti 2000 vyresnių nei 18 metų žmonių. Jų pasiteiravus ar „Meghan Markle karališkajai šeimai turėjo geros įtakos“, 55 proc. apklaustųjų sutiko su šiuo teiginiu, bet 45 proc. jam paprieštaravo.

Be to, net 39 proc. respondentų mano, kad Sasekso hercogienė yra „hipokritiška aplinkosaugos problemoms“, o 23 proc. teigia, kad „Meghan ir Harry būtų geriau, jei jie persikeltų gyventi į Los Andželą“.

„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Taip pat buvo paliestos karališkai porai aktualios problemos. Suskaičiavus apklausos rezultatus paaiškėjo, kad 40 proc. respondentų „mano, jog su Meghan žiniasklaida elgiasi netinkamai“, o 27 proc. jų teigia, kad toks neigiamas britų spaudos nusistatymas prieš ją – vienas iš rasizmo būdų.

Kiek anksčiau buvo atlikta apklausa, kurios metu 9000 žmonių pagalba buvo siekiama išsiaiškinti populiariausią karališkosios šeimos narį. „YouGov“ suskaičiavus rezultatus paaiškėjo, kad Meghan Markle atsidūrė septintoje vietoje (dar ankstesnėje apklausoje ji puikavosi šeštoje pozicijoje). Pirmoje vietoje, kaip ir buvo galima tikėtis, buvo karalienė Elizabeth II.

„Tatler“ žurnalo skaitytojų taip pat buvo teiraujamasi, kurio princo – Harry ar Williamo – žmona jiems patinka labiau. Nugalėjo Kate Middleton, surinkusi 44 proc. apklaustųjų simpatijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas