Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ar įsivaizduojate Edą Sheeraną ne rusvaplaukį? Karjeros pradžioje jam buvo liepta tapti brunetu

Edas Sheeranas (29 m.) šiandien yra viena ryškiausių žvaigždžių muzikos pasaulyje, tokių aukštumų pasiekęs tik sunkiu savo darbu. Užsienio žiniasklaida rašo, kad prie iškilimo šiek tiek prisidėti galėjo ir jo rusvi plaukai bei barzda. Ne daug atlikėjų į sceną lipa savo natūralių plaukų nepaslėpę po perukais ar nepakeitę jų spalvos. Tą patį dar karjeros pradžioje buvo siūloma padaryti ir E.Sheeranui, jei jis norėjo tapti bent kiek žinomesnis.
Edas Sheeranas
Edas Sheeranas / Stop kadras
Temos: 1 Edas Sheeranas

Pasirodo, romantinėmis dainomis išgarsėjusiam dainininkui E.Sheeranui ankstesni jo vadybininkai sakė, kad jei jis nori tapti žvaigžde ir ko nors pasiekti, privalo rusvus plaukus nudažyti juodai, skelbia Mirror.co.uk.

Atlikėjui taip pat buvo įsakyta atsisakyti itin svarbios gyvuose pasirodymuose naudojamos detalės – efektų pedalo.

„Ankstesnė vadybos kompanija iš tikrųjų nusprendė jam nebeatstovauti, nes, pasak jų, jis niekur nekilo“, – atskleidė E.Sheeranui šlovę pasiekti padėjęs vadybininkas Stuartas Campas.

„Jam liepė atsisakyti efektų pedalo, nusidažyti plaukus juodai ir liautis repavus“, – tęsė jis ir privertė susimąstyti, ar kitaip atrodęs E.Sheeranas būtų pasiekęs tiek pat?

Edijs Andersons nuotr./Edo Sheerano koncerto akimirka
Edijs Andersons nuotr./Edo Sheerano koncerto akimirka

Šiuo metu dažnai sėkmingiausiu visų laikų atlikėju tituluojamas E.Sheeranas muzikinėje veikloje yra padaręs pertrauką. Tiesa, tai nereiškia, kad muzikos jis nekuria.

„Pradėjome įrašinėti. Tikriausiai kitąmet šiuo metu pristatysime kūrinį“, – pridūrė vadybininkas.

15min primena, kad dainininkas su žmona Cherry Seaborn vasaros pabaigoje tapo tėvais – jiems gimė dukra, kurią pavadino Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Žinią, kad E.Sheerano mylimoji laukiasi nuslėpti pavyko dėl karantino. Pirmieji apie tai skelbiantys pranešimai užsienio spaudoje pasirodė prieš pat gimdymą.

„Karantinas buvo tobula dingstis per daug nesirodyti viešumoje, bet artėja ta diena ir jaudulys didėja, todėl jie pradėjo apie tai pasakoti savo draugams ir šeimai“, – „The Sun“ tada sakė šaltinis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Karantinas padėjo išsaugoti Edo Sheerano ir žmonos Cherry paslaptį – pora laukiasi pirmosios atžalos

Edas Sheeranas su žmona Cherry Seaborn pirmą kartą drauge nusifilmavo vaizdo klipe: išvyskite

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas