Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

Ar kine filmuotis lengviau nei realybės šou? Kim Kardashian mano kitaip

Kim Kardashian (40 m.) gyvenimas iš pirmo žvilgsnio neatrodo sunkus – sėkminga drabužių linija, makiažo kolekcija ir kiti populiarūs projektai. Nesakome, kad žinoma moteris visko pasiekė lengvai. Sunkus darbas duoda sultingų vaisių. Puikus to įrodymas – daugiau nei dešimtmetį gyvavęs realybės šou apie jos šeimą „Keeping Up With The Kardashians“. Tiesa, vyriausioji šio klano atžala teigia, jog filmuotis jame sunkiau nei kokiame nors Holivudo filme.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Scanpix“ nuotr.

Daugelis pavydi K.Kardashian jos gyvenimo būdo, tačiau pati moteris ne kartą yra sakiusi, jog lengvai viso to ji tikrai nepasiekė. Pastaruosius 13 metų priešais kameras, sekusias kiekvieną jos ir kitų šeimos narių žingsnį, ji sunkiai dirbo.

Pasak pačios, rodos, visuomet nuotraukai pozuoti pasiruošusios K.Kardashian, dalyvavusios Davido Lettermano „Netflix“ laidoje „My Next Guest Needs No Introduction“, būti savimi ir dėl to patikti žmonėms reikalauja daugiau pastangų nei bet koks kitas darbas Holivude.

„Vaidinti labai sunku, negalėčiau tuo užsiimti, tačiau tai personažas ir jei kam nors nepatinka tas filmas ar veikėjas, gerai. Bet mes žmonėms turime patikti tokie, kokie esame. Man tai buvo sunkesnis darbas“, – apie realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ kalbėjo K.Kardashian.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian West
Vida Press nuotr./Kim Kardashian West

Ar žiūrovams patiko ji, jos seserys ar draugai, o gal jie tiesiog žavėjosi jos turtais ir sėkme, tai jau kita istorija. Bet K.Kardashian iš dalies sako tiesą, rašo „The List“. Juk jei būtų kitaip, minėtas realybės šou nebūtų gyvavęs daugiau nei dešimtmetį.

Deja, 2021-aisiais Kardashianų ir Jennerių klaną ekranuose matysime paskutinį kartą. Kaip skelbta anksčiau, šeima priėmė sprendimą nutraukti realybės šou filmavimus.

Projektas „Keeping Up With The Kardashians“, prasidėjęs 2007 m. spalį, įamžino tokias jo dalyviams svarbias gyvenimo akimirkas kaip K.Kardashian ir Kriso Humphrieso vos 72 dienas trukusią santuoką, jos ir Kanye Westo vestuves, poros vaikų gimimą.

Pamiršti negalima ir Kourtney Kardashian bei Scotto Disicko draugystės, Kendall Jenner karjeros mados pasaulyje pradžios, Kylie Jenner milijardinio verslo įkūrimo bei kitų smagių, šeimos gyvenimą pakeitusių akimirkų.

Kaip atsiradusį laisvą laiką išnaudos K.Kardashian, nežinoma. Galbūt moteris vis dėlto taps aktore?

TAIP PAT SKAITYKITE: Ateities prabanga: Kim Kardashian gimtadienio dovana nuo Kanye Westo – mirusio tėvo holograma

Kim Kardashian – 40 metų: stiliaus „influencerės“ drąsiausi įvaizdžiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas