Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ar „Simpsonai“ išpranašavo dar vieną istorinį įvykį?

Gal ir per dažnai skelbiama apie tai, kad „Simpsonai“ išpranašavo kokį nors istorinį įvykį, tačiau, pasak „Jobe“, kaip šia informacija nesidalyti, jei animacinio serialo kūrėjai, pasak internautų, vėl „nuspėjo ateitį“. Šįkart – Richardo Bransono sėkmingą skrydį į kosmosą.
Ištrauka iš serialo „Simpsonai“, Richardas Bransonas
Ištrauka iš serialo „Simpsonai“, Richardas Bransonas / Stop kadrai

Milijardierius sekmadienį kirto Žemės atmosferą ir laimėjo turtuolių, siekiančių pakilti į kosmosą, lenktynes. Jis varžėsi su Elonu Musku ir Jeffu Bezosu, kurie taip pat turi didelių su plačiuoju kosmosu susijusių svajonių.

Savaitę iki 71-ojo gimtadienio, Richardas Bransonas su trimis bendrakeleiviais ir dviem pilotais kirto JAV pripažintą kosmoso ribą, pasiekdami 86 km aukštį ir kelias minutes patirdami nesvarumo būseną laive „VSS Unity“. Tačiau internautai, turtuolio ir „Simpsonų“ gerbėjai skelbia, kad animacinio serialo dėka Richardas Bransonas kosmose pabuvojo gerokai anksčiau.

Tviterio naudotojas Aditya Kondawaras pasidalijo įrašu, kuriame palygino du paveikslėlius – ištrauką iš 2014 m. „Simpsonų“ epizodo „The War of Art“, kuriame pavaizduotas Richardas Bransonas, vilkintis specialius drabužius, nesvarumo būsenos „plaukiojantis“ kosminiame laive, ir iš tiesų į pastarąjį vaizdinį panašią nuotrauką iš milijardieriaus sekmadienio kelionės į kosmosą.

„Kaip „Simpsonams“ pavyksta nuspėti visus įvykius?“ – virš nuotraukų rašė internautas.

Šis palyginimas pro akis nepraslydo ir „Virgin Atlantic“, Richardo Bransono „Virgin Group“ įmonių grupei priklausančiai oro linijų bendrovei. Savo tviterio paskyroje įmonė taip pat paminėjo animacinio serialo kūrėjų ateities numatymo sugebėjimus.

„Simpsonai“ tai nuspėjo...“ – skelbia įrašas jų tviterio paskyroje.

„Tai beprotiška, tikriausiai yra koks nors logiškas paaiškinimas“, – nuostabos neslėpė kitas internautas. Ir jis, pasirodo, teisus.

Kaip rašo Metro.co.uk, milijardierius apie planus pakilti į kosmosą paskelbė dar 2004 m., kai įkūrė „Virgin Galactic“ – 10 metų anksčiau nei „Simpsonų“ kūrėjai šią mintį perkėlė į ekranus. Taigi, kaip pastebėjo kitas internautas, „kad „Virgin Atlantic“ planavo į kosmosą nuskraidinti Richardą Bransoną buvo žinoma 17 metų iš 34-erių, kiek yra rodomi „Simpsonai“.

Na, bent jau trumpam galėjome įsivaizduoti, kad tai buvo pranašystė, ar ne?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas