Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Arethos Franklin laidotuvės truko 5 valandas: į paskutinę kelionę palydėjo žvaigždžių koncertas

Penktadienį baigtas net kelias dienas trukęs atsisveikinimas su soulo legenda Aretha Franklin – ji buvo palaidota Detroito kapinėse po net 5,5 valandos trukusios laidotuvių ceremonijos-koncerto.
Į Arethos Franklin laidotves atvyko ir Billas Clintonas, ir Ariana Grande su sužadėtiniu Pete'u Davidsonu
Į paskutinę kelionę Aretha Franklin palydima lyg karalienė. Išlydėti atvyko ir Billas Clintonas, ir Ariana Grande su sužadėtiniu Pete'u Davidsonu

Laidotuvių ceremonija vyko „Greater Grace Temple“ bažnyčioje ir ji buvo privati – dalyvavo tik dainininkės artimieji ir draugai, o gerbėjai, pašaliniai ir kiti smalsuoliai įleidžiami nebuvo.

Tačiau duoklė gerbėjams vis tiek buvo atiduota – toji ceremonija buvo transliuota tiesiogiai.

Laidotuvių ceremonija truko net pusšeštos valandos ir per ją vyko ne tik apeigos, bet ir velionei pagerbti skirtas koncertas – giesmes bei jos dainas dainavo garsūs atlikėjai.

Tarp jų buvo Ariana Grande, Faith Hill, Jennifer Hudson (ji biografiniame filme įkūnys Arethą Franklin ir pati dainininkė pritarė šiai kandidatūrai), Stevie Wonderis ir kt.

Dar kelias dienas prieš tai visi norintys su Aretha Franklin galėjo atsisveikinti Charleso H.Wrighto afroamerikiečių istorijos muziejuje – čia ji buvo pašarvota dvi dienas ir velionės lankymas buvo viešas.

Pirmąją dieną ji buvo aprengta ryškiai raudona nėrinių suknele ir aukštakulniais – kaip tikra scenos karalienė. Pranešama, kad kitomis dienomis, kaip ir laidotuvių, jos apranga buvo keičiama.

Amžinojo poilsio Aretha Franklin atgulė Vudlono kapinėse Detroite, šalia savo tėvo pastoriaus Clarence'o L.Franklino, seserų Carolyn ir Ermos, brolio Cecilio ir sūnėno Thomaso Garretto.

15min primena, kad Aretha Franklin po ilgos kovos su vėžiu mirė rugpjūčio 16-ąją slaugos namuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas