Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ariana Grande pakurstė kalbas apie sužadėtuves: ant piršto – įspūdingas žiedas

Sekmadienio vakarą paramos koncertą Mančesteryje surengusi Ariana Grande (23 m.) pakurstė kalbas apie galimai įvykusias sužadėtuves – ant dainininkės kairės rankos bevardžio piršto puikavosi iki tol nematytas žiedas su didžiuliu briliantu.
Ariana Grande pakurstė kalbas apie sužadėtuves
Ariana Grande pakurstė kalbas apie sužadėtuves / Vida Press nuotr.

Akyliausiems Arianos Grande gerbėjams pro akis neprasprūdo naujas jos aksesuaras, labai panašus į sužadėtuvių žiedą. Vienas per kitą jie socialiniuose tinkluose ėmė spėlioti, ar nebus jos mylimasis Macas Milleris (25 m.) uždavęs lemtingojo klausimo per tas dvi savaites, kai po teroro išpuolio sukrėsta dainininkė bandė atsigauti namuose Floridoje su artimaisiais.

Ariana Grande ir reperis Macas Milleris pažįstami yra ketverius metus, tačiau iš pradžių jiedu bendravo tik kaip kolegos bei draugai. Apie savo romantiškus santykius jiedu viešai pranešė 2016-ųjų rugsėjį.

Vida Press nuotr./Ariana Grande ir Macas Milleris
Vida Press nuotr./Ariana Grande ir Macas Milleris

15min primena, kad sekmadienį Mančesteryje vyko Arianos Grande inicijuotas paramos koncertas „One Love Manchester“, kuriame kartu su ja dainavo būrys ryškiausių muzikos pasaulio žvaigždžių: Justinas Bieberis, Miley Cyrus, Katy Perry, Robbie Williamsas, „Coldplay“ ir kt. Jie visi rinko aukas nukentėjusiems gegužės 22 dieną per teroro aktą, įvykdytą po Arianos Grande koncerto Mančesteryje – jo metu žuvo 22 žmonės, dar kelios dešimtys buvo sužeisti.

Paramos koncertą surengusiai mylimajai draugiją ant scenos palaikė ir Macas Milleris – jiedu kartu atliko du bendrus kūrinius „The Way“ ir „Dang!“. Jų pasirodymą galite pažiūrėti štai čia:

VIDEO: Mac Miller and Ariana Grande - The Way (One Love Manchester)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas