Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arnoldas Schwarzeneggeris į kino ekranus grįžtančiam „Terminatoriui“ prognozuoja šlovę

Nors veiksmo filmas „Terminatorius. Tamsus likimas“ (orig. „Terminator: Dark Fate“) ignoruoja kitus Terminatoriaus franšizės filmus, pasirodžiusius po 1991-ųjų filmo „Terminatorius 2: paskutinio teismo diena“, tikimasi, kad šeštoji dalis pagaliau grąžins šlovę šiai serijai ir, pasak paties Arnoldo Schwarzeneggerio, būtent tai ir padarys naujasis filmas.
Kadras iš filmo  Terminatorius. Tamsus likimas“
Kadras iš filmo Terminatorius. Tamsus likimas“ / Filmo kūrėjų nuotr.

Aktorius, verslininkas, filantropas, politikas ir buvęs sunkumų kilnotojas bei kultūristas A.Schwarzeneggeris, kuris veiksmo filme „Terminatorius. Tamsus likimas“ dar kartą suvaidins savo ikoninę T-800 rolę, išreiškė pozityvią poziciją dėl filmo, teigdamas, kad jis verčia franšizę pasijausti „vėl nauja“.

„Aš nemačiau tokio veiksmo ir tokių emocijų kaip čia nuo antrojo filmo. Tai vėl atrodo nauja“, – teigia aktorius.

Filmo kadrai – galerijoje:

Režisierius Timas Milleris taip pat teigiamai vertina kino juostą ir gali pasigirti turtinga istorija, kuri galbūt verta daugiau nei vieno filmo.

„Mes galėjome iš to lengvai padaryti du filmus – supakavome tiek daug istorijos“, – mano režisierius.

„Jimas Cameronas, kuris grįžta prie franšizės kaip prodiuseris, išrado keturių aktų struktūrą, kurioje gali pagalvoti, kad filmas baigiasi, o tada jis tęsiasi toliau“, – sako T.Milleris.

„Simonas Kinbergas, juostos „Iksmenai: Tamsusis Feniksas“ režisierius, pažiūrėjęs filmą sakė: „O, Dieve, kai prasidėjo C-5 scena, maniau, kad tai bus filmo pabaiga!“ Žinoma, taip nebuvo, nes kai koja užspaudžia greičio pedalą, ji jo nebeatleidžia“, – apie veiksmo filmo „Terminatorius. Tamsus likimas“ scenarijų kalba režisierius T.Milleris.

Praėjus kiek daugiau nei 35-eriems metams nuo originalios kino juostos pasirodymo kinuose, į savo ikoninę Saros Konor rolę taip pat sugrįžta aktorė Linda Hamilton, kuri pranašauja didelę sėkmę naujausiam franšizės filmui, atkakliai tvirtindama, kad komanda sukūrė vertą dėmesio filmo „Terminatorius 2: paskutinio teismo diena“ tęsinį.

„Aš tiesiog stengiuosi padaryti viską, ką galiu, bandydama sukurti tikrai gerą filmą“, – sako aktorė. „Iš tiesų, dabar bet kas gali sukurti didelį veiksmo filmą, daugelis ir kuria.“

„Bet tai, kas, mano manymu, paverčia šį filmą išskirtiniu, yra personažai. Aktorių kolektyvas yra nuostabus. Manau, kad šio filmo aktorių bendruomenės talentas yra neįtikėtinas. Kartu, tikiu, sukūrėme tikrai vertą filmą, kuris tęsia Terminatoriaus istoriją“, – mano Linda Hamilton.

„Tiesa yra ta, kad, nepaisant viso kito, tai yra Terminatoriaus filmas, kurį aš labai norėjau pamatyti“, – pridūrė ji.

Veiksmo filmas „Terminatorius. Tamsus likimas“ kinuose nuo lapkričio 1 d.

Filmo anonsas:

VIDEO: TERMINATORIUS. TAMSUS LIKIMAS | Kinuose nuo lapkričio 1 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2019

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas