Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Artima būgnininko ir K.Kardashian draugystė virto romantiška: poros statusą patvirtino šaltinis

Kourtney Kardashian (41 m.) ir Travisą Bakerį (45 m.) pastebėjus laiką leidžiančius Palm Springse, Kalifornijoje, iškart pasklido kalbos, kad tarp šių garsių žmonių įsiplieskė jausmai. Nors tai buvo ne pirmas kartas, kai jiedu mėgavosi vienas kito kompanija ir taip tik sustiprino kalbas apie romaną, „E! News“ šaltinis patvirtino: realybės šou išgarsėjusi moteris ir žinomas būgnininkas – tikrai daugiau nei artimi draugai.
Travisas Barkeris, Kourtney Kardashian
Travisas Barkeris, Kourtney Kardashian / Vida Press nuotr.

„Tai gana nauja“, – sakė šaltinis ir pridūrė, kad K.Kardashian ir T.Barkeris susitikinėja tik apie „mėnesį ar du“.

Kad drauge leidžia laiką, ir ne bet kur, o pas pačią Kris Jenner (65 m.), įrodo ir naujausios poros nuotraukos. Savaitgalį „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždė pasidalijo akimirkomis iš dienos, praleistos pas mamą jos namuose. Netrukus po to panašiomis fotografijomis, kuriame įamžintas toks pat fonas ir kraštovaizdis, pasidalijo ir grupės „blink-182“ būgnininkas.

Tai nepraslydo pro akis dėmesingiems abiejų žmonių gerbėjams, įsitikinusiems dėl naujos poros. Vėliau šį faktą „E! News“ patvirtino ir šaltinis: „Jie kartu buvo Palm Springse“.

Ne tik vienodas fonas nuotraukose, bet ir flirto užuomazgų kupinos žinutės, pasak internautų, vis stiprėjančių romantiškų poros santykių įrodymas. Pasidalijusi savo atvaizdo veidrodyje nuotrauka, K.Kardashian sekėjams palinkėjo „saldžių sapnų“. Neilgai trukus, po nuotrauka atsirado muzikanto komentaras, anot kai kurių, iškalbingesnis už bet kokius žodžius – rožės paveikslėlis. Tokių pavyzdžių po žinomos moters nuotraukomis yra ir daugiau.

Kad K.Kardashian ir T.Barkerio draugystė nėra tik draugystė kalbėta ir anksčiau. Juodu ne tik vienas kitą pažįsta ilgą laiką, bet kažkada buvo ir kaimynai. Dar 2019-aisiais juos pastebėjus drauge pietaujančius, gerbėjai svarstė, ar tai tik ne romantiškų santykių pradžia. Tuo metu šaltinis „E! News“ tai paneigė.

„Metų metus jie yra draugai, ilgai gyveno kaimynystėje ir su vaikais susitinka bažnyčioje. Jie daug kartų drauge leido laiką ir dažnai vedasi vaikus į kiną ar suvalgyti ledų“, – pasakojo šaltinis.

Tačiau tas drauge praleistas laikas, rodos, privedė prie kai ko daugiau. Skelbiama, kad tvirta draugystė dar gruodį peraugo į romantiškus santykius.

„Jie tinka vienas kitam, be to, visa Kourtney šeima myli Travisą. Ilgą laiką jie buvo kaimynai ir geri draugai. Tik visai neseniai tai virto romantiškais santykiais“, – tęsė šaltinis.

Pasirodo, būgnininkas ja buvo susidomėjęs jau kurį laiką. Teigiamą, kad įspūdį, ypač dėl atsidavimo vaikams, jis padarė ir tris vaikus auginančiai moteriai.

„Travisui Kourtney buvo kritusi į akį. Jų chemija ir flirtas niekada neišblėso. Juodu turi daug bendro, o Kourtney Travisas visada traukė kaip tėvas. Jis nuostabus, patyręs tėtis ir Kourtney tai patinka. Juodu mėgsta ilsėtis namuose su savo vaikais, be to, visi sutaria“, – detalėmis dalijosi šaltinis.

Nors K.Kardashian ir T.Barkerio santykiai klostosi gerai, pora sutarė jų nespausti ir kol kas per daug rimtai į tai nežiūrėti.

15min primena, kad visų trijų K.Kardashian vaikų – sūnų Masono ir Reigno bei dukters Penelope – tėvas yra Scottas Disickas.

O T.Barkeris savo atžalų susilaukė su buvusia žmona Shanna Moakler. Jis augina dukrą Alabamą Luellą Barker ir sūnų Landoną Asherį Barkerį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Garsenybės „rekordininkės“: jos skyrėsi ir taikėsi, bet santykių išsaugoti taip ir nepavyko

Dėl ko išgarsėjo populiariausia JAV šeima? Didžiausi Kardashianų ir Jennerių klano skandalai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas