Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ashley Graham pademonstravo po gimdymo atsiradusias strijas: nepridengė ir fotošopu nepaslėpė

Ashley Graham – vienas garsiausių grožio standartus laužančių „plius“ dydžio modelių. Daugelis ją įvardija kaip žmogų, prisidėjusį prie teigiamo požiūrio į žmogaus kūną, jo taip vadinamus defektus skatinimą. Būtent vieną jų modelis pademonstravo ir naujausioje fotosesijoje, skirtoje jos maudymosi kostiumėlių kampanijai.
Modelis Ashley Graham
Modelis Ashley Graham / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Ashley Graham

Praėjus vos pusmečiui po jos ir sutuoktinio Justino Ervino sūnaus Isaaco gimimo, modelis Ashley Graham kimba į darbus. Žinoma moteris stojo prieš vyro valdomą objektyvą, kad įsiamžintų vilkinti savo naują visų dydžių moterims skirtą maudymosi kostiumėlių kolekciją.

Gimtojoje Nebraskoje priešais pastatų sienas ir pakabintas baltas paklodes galiniame namų kieme pozavusi Ashley Graham tai darė itin drąsiai, nesigėdydama ne tik į įprastas formas nesugrįžusio kūno, bet ir nėštumo metu atsiradusių strijų. Jų modelis nesistengė pridengti nei maudymosi kostiumėliais, nei paslėpti fotošopu.

„Daugybė moterų, su kuriomis bendrauju, susiduria su įvaizdžio problemomis, pasitikėjimo kūnu problemomis. Noriu, kad jos suprastų, jog visos mes turime dalykų, kuriuos visuomenė mums liepia pridengti, bet kodėl mes turime tai daryti? Tad štai čia aš ir didžiuojuosi savimi“, – sakė ji „People“.

„Sveriu daugiau. Turiu strijų ir iš pradžių daug kalbėjausi su savimi, kad suvokčiau „Gerai, naujas kūnas, naujas mąstymas“. Tačiau po šios fotosesijos jaučiausi tokia įgalinta, nes supratau „Taip. Atrodau gerai. Jaučiuosi gerai. Tai mano naujas motiniškas kūnas“, – tęsė Ashley Graham.

Žinomas modelis taip pat atvirai kaip ir savo kūno nuotraukomis dalijasi neseniai ją aplankiusios motinystės akimirkomis.

Ashley Graham instagrame, kurį seka įspūdingas net 11,1 mln. internautų būrys, gausu nuotraukų, kuriose įamžintas jos krūtį žindantis sūnelis Isaacas, taip pat ji pati, pačiose netikėčiausiose vietose naudojanti pientraukius.

Keletas Ashley Graham instagrame paviešintų nuotraukų:

View this post on Instagram

after pool chilaxin

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

View this post on Instagram

multitasking sunday

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

View this post on Instagram

☕️&????

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

TAIP PAT SKAITYKITE: „Plius“ dydžio modelis Ashley Graham laužo grožio standartus: parodė kūno strijas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas