Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aštuntą mėnesį nėščia Sarah Stage vis dar su stangriu pilvo presu: sunku patikėti, kad ji laukiasi

Pamatęs sveiko gyvenimo aktyvistę bei „Instagram“ žvaigždę Sarah Stage (33 m.) paplūdimyje su bikiniu nė neįtartum, kad ši gražuolė yra nėščia jau aštuntą mėnesį – ji vis dar gali pasigirti stangriu pilvo presu ir vos keliais per nėštumą priaugtais kilogramais.
Taip Sarah Stage atrodė septintą (kairėje ir centre) ir aštuntą (dešinėje) nėštumo mėnesiais
Taip Sarah Stage atrodė septintą (kairėje ir centre) ir aštuntą (dešinėje) nėštumo mėnesiais / „Instagram“ nuotr.

Sarah Stage šiuo metu skaičiuoja 31-ą nėštumo savaitę, o pasaulis niekaip negali atsistebėti jos „sixpacku“ ir minimaliai pasikeitusia figūra.

Kaip tik šią savaitę moteris patenkino jos figūra neatsistebinčių internautų smalsumą ir atskleidė, kad per nėštumą kol kas priaugo 8 kg ir šiuo metu sveria 62 kg.

Netrukus po to Sarah su savo 2,3 mln. „Instagram“ sekėjų pasidalijo ir efektinga asmenuke, kurioje vilki baltą bikinį – joje nėščios moters pilvo praktiškai nematyti, o nuotrauką ji pakomentavo šitaip: „Mažylis spardosi kaip pašėlęs“.

Kaip jau tapo įprasta, po tokia jos nuotrauka pasipylė komentarai iš visiškai priešingų stovyklų: vieni gyrė tokį moters kūną, o kiti užsipuolė ją sakydami, kad taip nesveika, ji esą kenkianti savo kūdikiui ar apskritai meluoja esanti nėščia. Su kritika dėl to, kaip atrodo besilaukdama, Sarah Stage susiduria nuolatos.

TAIP PAT SKAITYKITE: Cristiano Ronaldo nėščia mergina Georgina Rodriguez augantį pilvuką parodė žurnalo fotosesijoje

„Nuo pat tada, kai pranešiau apie antrą savo nėštumą, tam tikri „Instagram“ medicinos ekspertai aiškina, ką aš turėčiau ir ko neturėčiau daryti, – viename iš įrašų sakė ji. – Nors kai kurie iš tų komentarų labai juokingi, renkuosi klausytis savo GINEKOLOGO ir, žinoma, SAVO kūno. Jeigu kažką darydama jaučiuosi negerai, aš to nedarau! Visada elgiuosi taip, kaip geriausia mano augančiam pilvukui – jis man svarbiausias.“

„Taip pat netrūksta žmonių, kurie mano, kad aš būdama nėščia sportuoju dėl to, jog esu apsėsta minties gerai atrodyti. Tačiau iš tiesų aš esu apsėsta minties išlaikyti sveiką gyvenimo būdą, kuris suteiks mano kūdikiui ir man pačiai geriausią gyvenimo kokybę. Tuo pačiu nesmerkiu nė vienos, kuri renkasi nebūti tokia aktyvi besilaukdama, nes tai – kiekvieno pasirinkimas“, – sako Sarah Stage.

„Instagram“ nuotr./Šitaip Sarah Stage atrodė devintą nėštumo mėnesį, kai laukėsi pirmojo vaiko
„Instagram“ nuotr./Šitaip Sarah Stage atrodė devintą nėštumo mėnesį, kai laukėsi pirmojo vaiko

Sarah Stage gimdyti turėtų spalį – ji jau pasidžiaugė, kad turės dar vieną berniuką. „Instagram“ žvaigždė su vyru augina dvejų metų sūnų Jamesą Hunterį. Laukdamasi jo Sarah taip pat priaugo labai mažai svorio ir iki pat nėštumo pabaigos atrodė labai sportiška – paskutinį nėštumo mėnesį jos pilvas atrodė taip, kaip daugumos moterų pirmoje nėštumo pusėje.

Antro vaikelio besilaukianti Sarah Stage sako, kad šįkart daug sunkiau rasti laiko nueiti pasportuoti į tikrą sporto salę, mat jos dėmesio nuolat reikalauja dvimetis sūnus. Tačiau ji stengiasi bent kas antrą dieną nuo 5 iki 30 minučių pasportuoti namuose, į savo treniruotes įtraukdama ir sūnų.

Štai kaip atrodo antro vaikelio besilaukiančios Sarah treniruotės namuose su sūnumi:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas