Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atgal į praeitį, kai Davidas Beckhamas buvo blondinas

Tie, kam virš 30-imt, na ir tie, kas šią sukaktį dar tik minės, tikriausiai prisimena, arba bent jau matė nuotraukas šviesiaplaukio Davido Beckhamo. Jei tada ėjote iš proto, turime jums staigmeną. Futbolininkas vėl tapo blondinu!
Davidas Beckhamas su žmona Victoria
Davidas Beckhamas su žmona Victoria / Vida Press nuotr.

Futbolo žvaigždės sūnus Romeo Beckhamas platininiu blondinu yra jau kurį laiką. Tikriausiai įkvėptas brolio įvaizdį pakeisti nusprendė ir Cruzas Beckhamas, taip pat nusišviesinęs plaukus, ant kurių po to užtepė rožinės spalvos dažus. Galbūt dabar tai madinga?

Prie šių šviesiaplaukių (nors Cruzas ne blondinas, jo įvaizdžiui pasiekti plaukų šviesinimas peroksidu buvo būtinas) prisijungti panoro ir tėtis Davidas Beckhamas. Atletas taip pat nusišviesino galvos plaukus, primindamas, kad tai – ne koks naujas stiliaus klyksmas, o senas reikalas, kurio pradininkas yra jis pats.

Būtent tai pabrėžė futbolininkas ir savo instagramo paskyroje po trijų Beckhamų šviesiaplaukių, kurių du – nelabai patenkinti prie jaunimo pritapti panorusiu tėčiu, nuotrauka. „Kartais berniukams reikia priminti, kas pirmasis tai pradėjo devyniasdešimtaisiais. Sprendžiant iš veido išraiškų, jie tuo nesidžiaugia“, – rašė Davidas Beckhamas.

Sūnų nuomonė apie į jaunystę sugrįžti panorusio tėčio įvaizdį aiški. Bet kaip į jį reagavo mados industrijos atstovė Victoria Beckham? Futbolininko žmona pripažino, kad dabar sutuoktinis atrodo net geriau nei būdamas blondinu prieš du dešimtmečius.

„Tėtis tai padarė pirmas ir šįkart jis atrodo daug geriau!!!!“ – komentavo ji.

Kol galime, šiuo Davido įvaizdžiu pasidžiaukime ir mes, mat jo neliks jau po kelių savaičių. Komentarų skiltyje įsižeidusius sūnus Davidas Beckhamas nuramino, kad ši šukuosena laikina.

Futbolininkas garsėja dažnais šukuosenų pokyčiais. Neskaitant šviesiaplaukio įvaizdžio devyniasdešimtaisiais ir dabar, Davidas Beckhamas blondinu, nors ir ne platininiu, tapo dar keletą kartų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas