Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja Natalie Imbruglia laukiasi pirmagimio: padėjo apvaisinimas mėgintuvėlyje

Australų dainininkė Natalie Imbruglia (44) laukiasi pirmagimio. Moteris jaudinančiomis naujienomis pasidalijo instagrame, kur prisipažino, kad vaikelio laukiasi tik donoro dėka.
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Atlikėja džiugiomis naujienomis pasidalijo instagrame. Vienoje nuotraukoje moteris sėdi su grupe žmonių, o kitoje demonstruoja vis didėjantį pilvuką.

„Ne, aš tikrai neprarijau arbūzo. Rudenį gims mano pirmasis vaikelis. Tie, kurie mane pažįsta, žino, kad tai buvo kažkas, ko aš norėjau ilgą laiką ir esu palaiminta, kad tai pagaliau įvyko. Tik šį kartą –dėka apvaisinimo mėgintuvėlyje ir spermos donoro. Daugiau apie tai aš viešai nekalbėsiu. Labai džiaugiuosi dėl šio nuotykio... naujas albumas ir aš tapsiu mama!“, – socialiniame tinkle rašė moteris.

Atlikėja nuo 2003 iki 2008 metų buvo ištekėjusi už grupės „Silverchair“ muzikanto Danielio Johnsono. Moteris taip pat susitikinėjo su Lenny Kravitzu, Davidu Schwimmeriu, Chrisu Martinu ir fotografu Mattu Fieldu.

Visgi šių metų gegužę paskelbtas įrašas su grotažyme „visos vienišos panelės“ rodo, kad atlikėja išsiskyrė su M.Fieldu.

Australė populiarumo sulaukė ne tik dėl 1997 m. dainos „Torn“, bet taip pat pasirodė kaip puikus modelis ir aktorė. Atliko vaidmenį australų TV seriale „Kaimynai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas