Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atostogaudamas Karibuose Robbie Williamsas užsikrėtė koronavirusu: karantinuotis taip pat liks ten

Robbie Williamso (46 m.) atostogos su šeima virto karantinu. Kaip skelbia britų žiniasklaida, žinomas atlikėjas užsikrėtė koronavirusu.
Robbie Williamsas
Robbie Williamsas / Vida Press nuotr.

Buvęs grupės „Take That“ narys į Šv. Bartolomėjaus salą su žmona Ayda ir keturiais poros vaikais išskrido prieš Naujus metus – gruodžio 28 d. Tačiau atostogos Karibuose pasisuko kiek netikėta linkme.

„Robbie susirgo“, – „The Sun“ sakė šaltinis.

„Jis įkalintas viloje, kurioje laiką leidžia su šeima. Tai nėra pati blogiausia vieta pasaulyje karantinuotis, nors jis ir negali nueiti į paplūdimį. Karantine jis privalės likti iki 14 dienų“, – tęsė šaltinis.

Teigiama, kad Naujuosius metus R.Williamsas su šeima sutiko itin prabangioje viloje, kurios nuoma – 106 tūkst. svarų sterlingų (maždaug 119 tūkst. eurų) už savaitę.

Dar pernai dainininkas minėjo kurį laiką gyvenęs kalnuose, taip siekdamas išvengti viruso.

„Aš kažkur Šveicarijoje ant kalno. Esu šiek tiek nervingas ir pamaniau „Kur galėčiau būti, kad manęs jis nepasiektų?“ Tai bent socialinis atsiribojimas, ar ne?“ – BBC sakė jis.

Tokių kraštutinių priemonių dainininkas ėmėsi galbūt dėl to, kad pernai mirčiai į akis R.Williamsas jau žvelgė. Kaip rašo Mirror.co.uk, atlikėjui pakenkė jo jūros gėrybių dieta, dėl kurios R.Williamso organizme išaugo gyvsidabrio kiekis.

Žinomas vyras taip įnyko į aštuonkojus, tuną ir kitas jūros gėrybes, kad tai vos nesibaigė mirtimi. Kad gyvybei iškilęs pavojus pastebėta tik vieno iš eilinių sveikatos patikrinimų metu.

„Žuvį valgiau dukart per dieną, – pasakojo R.Williamsas, kurio apsinuodijimo gyvsidabriu rodmenys buvo didžiausi, kokius tik matė jo gydytojas. – Žinote ką pagalvojau tai išgirdęs? Laimėjau. Štai kaip veikia mano ego.“

Be to, dar pavasarį atlikėjas buvo įsitikinęs, kad susirgo koronavirusu grįžęs iš Australijos, mat jautėsi „mieguistas“, „pavargęs ir sunkus“. Vyras trims savaitėms izoliavosi atskirai nuo šeimos – išsinuomojo namą kitoje gatvės pusėje.

Vis dėlto dainininkui pavyko rasti netikėtą nusiraminimo šaltinį. „Aš įprastai to nedarau, bet tuo metu atsiklaupiau ir meldžiausi“, – atskleidė jis.

„Galvojau apie savo žmoną ir šeimą. Per 30 sekundžių aš pakėliau savo vibracijas ir pamilau“, – religines patirtis atsiminė žinomas atlikėjas. Anot jo, tuo metu įvyko kai kas mistiška. „Ir žinote ką? Simptomai ir baimė dingo. Apsaugojau save nuo žemesnių energijų, nuo beviltiškumo jausmo“, – pasakojo R.Williamsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas