Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atrasta keli tūkstančiai Juice WRLD prieš mirtį įrašytų dainų: jos suguls į pomirtinį reperio albumą

Netikėtai mirusio reperio Juice WRLD gerbėjai gali tikėtis naujų atlikėjo kūrinių, mat, kaip rašo TMZ, atrasta keli tūkstančiai jo įrašytų, bet taip ir neišleistų dainų. Už jį tai padaryti ruošiasi su jaunu atlikėju dirbusi komanda.
Reperis Juice WRLD
Reperis Juice WRLD / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Muzika Repas

Juice WRLD netikėtai mirė gruodį, praėjus vos kelioms dienoms po jo 21-ojo gimtadienio. Čikagos Midway oro uoste jis patyrė priepuolį. Atlikėjas, kurio tikras vardas Jaradas Anthony Higginsas, į ligoninę buvo pristatytas dar sąmoningas, tačiau netrukus po to jo gyvybė užgeso.

Vida Press nuotr./Reperis Juice WRLD
Vida Press nuotr./Reperis Juice WRLD

Praėjus beveik porai mėnesių po muzikos pasaulį sukrėtusios netekties, TMZ pranešė, kad Juice WRLD komanda „planuoja“ išleisti pomirtinį reperio albumą, nes atrado tūkstančius įrašytų, bet taip ir nepristatytų jo dainų.

Teigiama, kad iš viso rasta net 2000 neišleistų kūrinių. 26 jų praeitą savaitę buvo nutekinti ir paviešinti internete, tačiau netrukus iš viešos erdvės dainos buvo pašalintos.

15min primena, kad Juice WRLD gyvybė užgeso po atsitiktinio oksikodono ir kodeino perdozavimo, patvirtino teismo medicinos ekspertai.

Kiek anksčiau reperio šeima paviešino pranešimą, kuriame žadėjo pasidalyti Juice WRLD kūriniais ir dėkojo už jiems reiškiamą palaikymą.

„Iš širdžių gelmių norime padėkoti kiekvienam jūsų už nedalomą susižavėjimą ir meilę Juice. Jūs Juice buvote visas pasaulis, o klausydamiesi jo muzikos, žiūrėdami vaizdo įrašus ir dalydamiesi istorijomis apie jį prisidedate prie jo atminimo išlaikymo“, – teigė jie pranešime.

Reperio artimieji patvirtino Čikagoje ruošiantys „viešą Juice WRLD pagerbimą“, kurio detalėmis jie pasidalys „netrukus“.

VIDEO: Juice WRLD - Lucid Dreams (Dir. by @_ColeBennett_)

Vos 21-erių reperio Juice WRLD muzikinė karjera buvo ganėtinai trumpa, bet labai ryški – jis išgarsėjo 2018-aisiais išleidęs singlą „Lucid Dreams“.

Puikių atsiliepimų sulaukė ir jo debiutinis albumas „Goodbye & Good Riddance“, „Billboard 200“ tope užkopęs į ketvirtą poziciją. Dar sėkmingesnis buvo jo antras dainų rinkinys „Death Race For Love“, atsidūręs pirmoje topo vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas