Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aukcione parduodama nuogos Jennifer Aniston nuotrauka: legendinis kadras darytas jos karjeros pradžioje

Norėdama prisidėti prie koronaviruso pandemijos sukeltų padarinių mažinimo, aktorė Jennifer Aniston sutiko aukcione parduoti savo nuogos portretą, darytą dar 1995-aisiais, kai „Draugų“ dėka išgarsėjusi moteris po truputį skynėsi kelią Holivude. Už nuotrauką gauta suma bus skirta klinikai, atliekančiai nemokamus COVID-19 tyrimus sveikatos priežiūros srities darbuotojams, rašo Metro.co.uk.
Aktorė Jennifer Aniston anksčiau ir dabar
Aktorė Jennifer Aniston anksčiau ir dabar / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Aukcionui skirtoje juodai baltoje fotografijoje Jennifer Aniston pozuoja visiškai nuoga, giliu žvilgsniu žvelgdama į kamerą ir rankomis bei kojomis uždengdama būtinas kūno vietas.

Portrete, darytame kultinio serialo „Draugai“ pradžioje, aktorė įamžinta su tuo metu itin stilinga, jos įkūnytos Reičel vizitine kortele tapusia šukuosena.

Fotografijos autorius – Markas Seligeris. Jennifer Aniston savo instagrame pasidalijo trumpu vaizdo įrašu iš jo studijos.

Kaip minėjome, aukcione bus parduotos dar 25 šio fotografo darytos visame pasaulyje garsių žmonių, tokių kaip Barackas Obama, Oprah Winfrey, Leonardo DiCaprio, Kurtas Cobainas ir kt. nuotraukos. Jas galite pamatyti ČIA.

Už Jennifer Aniston nuotrauką buvo planuojama gauti 5000-7000 dolerių, tačiau už tokį kultinį žvaigždės portretą kažkas pasiūlė gerokai daugiau – šiuo metu aukščiausias statymas yra 9000 dolerių.

View this post on Instagram

Girl’s best friend... bring Clyde to work day.

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

„Pirmą kartą susipažinęs su Jennifer Aniston žinojau, kad ji taps didele žvaigžde, – nuotraukos istoriją pasakojo fotografas. – Buvo keista – atrodė, kad ją pažinojai, arba bent jau norėjai susipažinti.“

Kaip rašoma aukcioną organizuojančiame tinklalapyje Christies.com, Markui Seligeriui buvo liepta įamžinti visų serialo „Draugai“ pagrindinių aktorių, vis dar negalėjusių patikėti, kaip greitai šou tapo tokiu populiariu tarp žiūrovų, portretus.

„Kartu buvo nuostabus stilistas, didelis energijos kamuolys, vardu Chrisas McMillanas, atsakingas už garsųjį „Reičel“ kirpimą. Tai jis padrąsino Jennifer išbandyti kažką šiek tiek provokuojančio ir aštraus, nors iš tiesų gavosi klasikinis grožio portretas, primenantis senus „Harper’s Bazaar“ viršelius iš 7-to ir 8-to dešimtmečių“, – tęsė fotografas.

Iškart po šios fotosesijos Markas Seligeris, kaip rašoma, rekomendavo Jennifer Aniston žurnalo „Rolling Stone“ viršeliui, kurį, žinoma, ji ir gavo.

„Nuo tada mudu dirbome daugybę kartų – ji nepaprastai ištikima ir vis dar tokie pat miela, kaip ir pirmą kartą mums susipažinus“, – pagyrų žinomai aktorei negailėjo fotografas.

TAI PAT SKAITYKITE: Toks jau tas Holivudas: tik sulieknėjusi Jennifer Aniston gavo vaidmenį kultiniame seriale

Jennifer Aniston į apdovanojimus važiavo gulėdama – ko tik nepadarysi dėl tobulo įvaizdžio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas