Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Spears turą lems vaikai

Popprincesė Britney Spears valandų valandas praleidžia plušėdama sporto salėje ir rengdamasi savo koncertiniam turui, tačiau dabar jam iškilo reali grėsmė.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“ nuotr.

27-erių dainininkė pareiškė atšauksianti koncertus, jei vaikai kartu su ja nevyks į koncertinį turą. Tokią liūdną žinia išplatino Amerikos naujienų portalai. Tvirtinama, kad B.Spears gali atšaukti visus 44 koncertus dėl savo sūnų Seano Prestono ir Jayden Jameso.

Turas „The Circus“ turi prasidėti kovo 3-ąją Naujajame Orleane. Amerikoje numatyti 36 koncertai, o 8 bus surengti Londone. TMZ.com tvirtinama, kad B.Spears buvęs vyras Kevinas Federline‘as, pati atlikėja ir jos motina mėgino rasti sprendimą, kaip vaikai galėtų būti arčiau motinos.

Koncertuodama Amerikoje B.Spears turės „namus“ trijuose miestuose – Niu Džersyje, Naujajame Orleane ir Los Andžele. Ji siūlė, kad vaikai ten, priklausomai nuo koncertų vietos, apsigyventų kartu su ja. Tačiau pranešama, kad K.Federline‘o teisinininkams toks siūlymas nepatiko ir kol kas jie nepateikė jokių paaiškinimų, taip iškeldami grėsmę visam B.Spears koncertiniam turui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai