Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Bandydama atkartoti „YouTube“ triuką stiprius nudegimus patyrė britų šokėjo AJ Pritchardo mergina

Britų šokių projekto „Strictly Come Dancing“ žvaigždės AJ Pritchardo mylimoji atskleidė paskutines septynias savaites ligoninėje gydžiusis stiprius nudegimus, kuriuos patyrė bandydama atkartoti „YouTube“ vaizdo įraše matytą triuką, rašo BBC.
AJ Pritchardas ir Abbie Quinnen
AJ Pritchardas ir Abbie Quinnen / Vida Press nuotr.

Taip pat šokėja Abbie Quinnen, kaip teigiama, šiuo metu tebesigydo stiprius trečio laipsnio nudegimus. Jai prireikė ir trijų odos persodinimo procedūrų.

Mergina susižalojo bandydama stiklinį butelį paversti vaza. Kaip rašo Metro.co.uk, sausio 19 d. pora filmavo vaizdo įrašą, kuriame bandė butelį perpjauti pusiau naudojant degioje cheminėje medžiagoje pamirkytą virvę, ja apjuosiant butelį ir virvę padegant.

Pavojingo bandymo metu stiklas sprogo ir viršutinę Abbie kūno dalį apėmė liepsnos. „The Sun“ šaltinis sakė, kad į pagalbą, kad ir koks išsigandęs buvo, merginai atskubėjo AJ Pritchardas. Užgesinęs liepsnas, nieko nedelsdamas vaikinas iškvietė greitąją pagalbą, tačiau dispečerei pasakius, kad atvažiuoti iki namų Vakarų Londone paramedikai gali užtrukti, iki artimiausios gydymo įstaigos „siaubingą skausmą“ kenčiančią Abbie nugabenti pasisiūlė AJ brolis Curtisas Pritchardas.

Instagrame Abbie Quinnen pasidalijo apie sužalojimus pranešančia žinute, kuria taip pat perspėjo kitus būti atsargiais, ypač bandant atkartoti „YouTube“ vaizdo įrašuose rodomus triukus, patarimus ir kt.

„Remiantis „YouTube“ pamokėle ir bandant iš stiklinio butelio padaryti vazą viskas pasisuko itin bloga linkme, dėl ko patyriau nemalonius sužalojimus ir nudegimus, kuriuos pastarąsias septynias savaites gydžiausi ligoninėje“, – rašė Abbie Quinnen, nerimaujanti, kad ši nelaimė pakenks jos kaip šokėjos karjerai.

Ji taip pat padėkojo pagalbą suteikusiems medicinos darbuotojams.

Televizijos asmenybė AJ Pritchardas britams geriau žinomas kaip profesionalus šokėjas, dalyvavęs itin populiariame projekte „Strictly Come Dancing“, o vėliau ir „I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!“.

Pritchardų šeimoje yra ir daugiau realybės šou žvaigždžių. Jo brolis Curtisas 2019 m. dalyvavo projekte „Love Island“.

Abbie Quinnen – garsi šokėja ir nuomonės formuotoja socialiniuose tinkluose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas