Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Barbra Streisand, princas Charlesas ir puokštė gėlių iš asmeninio sodo

Karališkoji šeima artimai bičiuliavosi su ryškiausiomis muzikos žvaigždėmis ir Holivudo atstovais. Šiltus santykius užmezgė ir princas Charlesas bei aktorė ir atlikėja Barbra Streisand. Moteris prisipažino, kad kartą būsimasis sosto įpėdinis jai padovanojo gėlių ir juokavo, kad jei būtų kiek kitaip „sužaidusi kortomis“, galbūt būtų tapusi ir princese.
Barbra Streisand ir princas Charlesas
Barbra Streisand ir princas Charlesas / Vida Press nuotr.

Kaip rašo Insider.com, ITV laidoje „Lorraine“ Barbra Streisand, atvykusi pareklamuoti naujausio dainų rinkinio „Release Me 2“, papasakojo ir apie pažintį su princu Charlesu 1974 m., kuri įvyko gan neįprastoje vietoje – „Warner Bros.“ studijoje.

„Jis paprašė su manimi susitikti, todėl užėjo į įrašų studiją. Pasiūliau arbatos, bet tada iškart pagalvojau „Ar neturėčiau būti patikrinta, ar su savimi nesinešioju nuodų ar kažko?“ – pasakojo Barbra Streisand.

Po šios pažinties princo ir atlikėjos draugystė tik stiprėjo, moteris net buvo pakviesta apsistoti jo privačioje rezidencijoje Highgrove Gardens, kur vyko labdaros renginys. Barbrai Streisand labiausiai patiko vaikščioti po sodus.

Maždaug tuo pat metu princas Charlesas atlikėją nustebino gėlių, skintų tame pačiame sode, puokšte. Barbrai Streisand viešint Londone ir sugrįžus į viešbutį, ji pastebėjo ant stalelio jos laukiančias gėles. Savo asistentės moteris paklausė, nuo ko jos.

„Ji pasakė, kad „nuo gerbėjo, vardu Charlesas“. Pasiteiravau „Tikrai? Parodyk raštelį“, ir tada pamačiau jo antspaudą. Gėlės nebuvo pirktos gėlių salone, o iš jo sodo, atrodė visiškai kitaip“, – tęsė Barbra Streisand.

Ji pabrėžė, kad tai įvyko prieš princui Charlesui susipažįstant su princese Diana. Pastarųjų pažintis įvyko 1977 m.

Apie kitaip susiklostyti galėjusį gyvenimą Barbra Streisand pajuokavo ir per vieną savo pasirodymų, kurį stebėjo ir princas Charlesas. „Pasakiau, kad „Jei būčiau tinkamai sužaidusi kortomis, galėjau tapti pirmąja princese žyde“, – atskleidė atlikėja.

Barbra Streisand išliko ir princo Charleso atmintyje. Liepą „The Sunday Times“ būsimas Anglijos karalius prisipažino esantis jos gerbėjas.

„Niekada nepamiršiu jos akinančio, džiaugsmu spinduliuojančio talento ir išskirtinai gyvybingo bei įtraukiančio jos balso, ir aktorinių sugebėjimų“, – apie bičiulę atsiliepė princas Charlesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas