Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Be rūpesčių atšvęsti istorinę pergalę „Grammy“ apdovanojimuose Beyonce trukdė neapgalvotas įvaizdis

Po istorinio įvertinimo 2021 m. „Grammy“ apdovanojimuose visų žvilgsniai krypo į šį pasiekimą atšvęsti nusprendusią dainininkę. Kovo 14 d. vakarą (JAV laiku) ji atsiėmė 28-ą prestižinę statulėlę ir tapo daugiausiai šių trofėjų laimėjusia atlikėja apdovanojimų istorijoje. Pasibaigus renginiui 39-erių Beyonce su vyru Jay-Z įsimintiną vakarą nusprendė užbaigti vakariene prabangiame „Giorgio Baldi“ restorane Santa Monikoje, rašo Metro.co.uk.
Beyonce ir Jay-Z
Beyonce ir Jay-Z / Vida Press nuotr.

Kaip tikra superžvaigždė atrodžiusi Beyonce, juodą „Grammy“ apdovanojimuose vilkėtą suknelę iškeitusi į dėmesį kaustančią, blizgučiais puoštą, žemę siekiančią suknią, neišvengė nesklandumų, kuriuos, žinoma, įamžino paparacai. Pamiršusi būtiną apsauginę veido kaukę, buvusi „Destiny’s Child“ narė burną prisidengė delnu.

Laimei taip būti atlikėjai ilgai nereikėjo. Į pagalbą jai atskubėjo asistentas, atnešęs pagal Los Andžele galiojančias taisykles būtiną veido kaukę. Tačiau po to atsirado kita problema – įvaizdis trukdė kaukei likti ant veido.

Iki automobilio pro susirinkusių fotografų būrį Beyonce su sutuoktiniu Jay-Z brovėsi kaukę prie burnos ir nosies prispaudusi delnu. Rodos, dainininkė pamiršo pagalvoti ar įvaizdis netrukdys pasirūpinti savo ir kitų saugumu.

15min primena, kad kelios valandos prieš šį incidentą Beyonce apdovanojimų ceremonijoje pelnė net keturis trofėjus – už geriausią vaizdo klipą dainai „Brown Skin Girl“, už geriausią repo dainos atlikimą ir geriausią repo dainą „Savage“, kurią atliko drauge su Megan Thee Stallion, bei geriausią ritmenbliuzo dainos „Black Parade“ atlikimą.

Kalboje garsi dainininkė dėkojo savo vaikams, taip pat atskirai pasveikino vyriausią atžalą Blue Ivy, kuri taip pat tapo „Grammy“ laureate būdama vos devynerių.

„Esu pagerbta, labai džiaugiuosi. Kaip artistė, tikiu, kad mano ir visų mūsų darbas yra atspindėti laikus. Kadangi pastarasis laikotarpis buvo sunkus, norėjau išaukštinti, padrąsinti, švęsti visas gražias juodaodes karalienes ir karalius, nesiliaujančius mane įkvėpti ir įkvepiančius visą pasaulį.

Tai neįtikėtina. Dirbau visą savo gyvenimą nuo pat devynerių ir negaliu patikėti, kad tai įvyko. Šis vakaras magiškas. Labai dėkoju“, – „Grammy“ apdovanojimuose sakė Beyonce.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas