Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benas Affleckas susitikinėja su buvusia meiluže – prodiusere Lindsay Shookus

Jei Beno Afflecko (44 m.) ir Jennifer Garner poros gerbėjai dar turėjo kokių nors vilčių, kad jų santuoka ištvers krizę ir jiedu liks kartu, jų viltys sudužo į šipulius. Vis dar oficialiai susituokę aktoriai jau seniai gyvena atskirus gyvenimus, o Benas Affleckas, pasirodo, jau turi naują draugę.
Benas Affleckas
Benas Affleckas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tris vaikus kartu turintys Benas Affleckas ir Jennifer Garner apie savo skyrybas pranešė dar 2015 metų vasarą, tačiau po to ir toliau liko gyventi tuose pačiuose namuose, leisdavo laiką kartu, vykdavo bendrų šeimos atostogų. O ir oficialiai nutraukti santuokos jiedu neskubėjo, tad nenuostabu, jog poros gerbėjai dar turėjo slaptų vilčių, kad Benas ir Jennifer susitaikys ir išsaugos savo santuoką.

Tačiau praėjusią savaitę pramoginę žiniasklaidą apskriejo informacija, kad Benas Affleckas jau kuris laikas susitikinėja su laidos „Saturday Night Live“ prodiusere Lindsay Shookus (37 m.), kuri už savo darbą yra apdovanota „Emmy“ statulėle bei dar keletą kartų jai nominuota.

Kaip sužinojo „E! News“, jų santykiai dar labai švieži, tačiau jiedu mėgaujasi vienas kito draugija ir kol kas viskas klostosi gerai ir gražiai. Pranešama, kad Lindsay ir Benas praėjusią savaitę skrido į pasimatymą Londone, kur žiūrėjo vieną spektaklį Vest Endo teatre, o vėliau jiedu buvo nufotografuoti išeinantys iš restorano Los Andžele.

„Tai rimčiau nei tik vasaros romanas – jie smagiai leidžia laiką kartu ir rūpinasi vienas kitu. Jų santykiai dar švieži, bet jie niekur neskuba“, – „E! News“ sakė šaltinis iš naujosios poros aplinkos.

Vis tik „People“ iš kitų šaltinių sužinojo, kad Beno ir Lindsay santykiai ne tokie ir švieži – pasirodo, jiedu 2013 metais buvo užmezgę slaptą romaną dar būdami abu susituokę su kitais žmonėmis. Tuo metu apie Beno Afflecko ir Jennifer Garner santuokos bėdas nebuvo nė kalbos, o Lindsay buvo ištekėjusi už savo kolegos, kito „Saturday Night Live“ prodiuserio Kevino Millerio, su kuriuo ji turi vieną vaiką. „People“ žiniomis, Beno ir Lindsay sutuoktiniai apie savo antrųjų pusių neištikimybę žinojo – apie tai jie abu sužinojo panašiu metu. Po to Beno ir Lindsay keliai kuriam laikui buvo išsiskyrę, tačiau dabar, kai abu yra laisvi, jie vėl pradėjo bendrauti.

Vis tik Jennifer Garner šiuo metu – ne pačios smagiausios dienos. Aktorei artimas šaltinis „People“ sakė, kad „ji žinojo, jog šitai greitai nutiks – Benas tiesiog negali būti vienas“. Tačiau situaciją apkartina tai, kad jo draugė – moteris iš jo praeities, ta pati, su kuria Benas buvo jai neištikimas. „Jen būtų buvę lengviau, jei Benas būtų pradėjęs susitikinėti su kažkuo, ko ji nepažinotų“, – sakė šaltinis.

15min primena, kad 2005 metais susituokę Benas Affleckas ir Jennifer Garner augina dukras Violet (11 m.) ir Seraphiną (8 m.) bei sūnų Samuelį (5 m.). Apie tai, kad jų santuoka žlugo, pora pranešė dar 2015-aisiais, tačiau tik šių metų balandį jiedu pateikė teismui prašymą juos išskirti – iki šiol oficialiai jie tebėra vyras ir žmona. „People“ šaltinio teigimu, Beno vaikai naujos tėčio draugės dar nepažįsta – jis su Jennifer yra sutaręs, kad vaikų su savo naujomis antrosiomis pusėmis nepažindins iki kol nebus tikri, jog tie santykiai yra rimti ir turi ateitį.

„Scanpix“/AP nuotr./Benas Affleckas ir Jennifer Garner (2013 m.)
„Scanpix“/AP nuotr./Benas Affleckas ir Jennifer Garner (2013 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas