Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Beyonce dukrai Lady Gaga padovanojo „mažosios monstrės“ šliaužtinuką

Lady Gagą užsienio spauda laiko tikra viešųjų ryšių karaliene, tad nenuostabu, kad ji nepraleido progos dar kartą patekti į bulvarinius leidinius įteikdama dainininkės Beyonce ir jos vyro Jay-Z dukrai dovaną.
Lady Gaga
Lady Gaga / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Thesun.co.uk, 25-erių Lady Gaga garsios poros pirmajai atžalai padovanojo dailų rožinį šliaužtinuką, ant kurio dirbtiniais deimantais išklijuoti žodžiai „mažasis monstras“ (angl. „Little Monster“). Monstrais ar monstriukais dainininkė vadina savo gerbėjus, o šie ją – „Monstre motina“.

Pasak šaltinių, prie šliaužtinuko atlikėja pridėjo ir raštelį, kuriame Beyonce ir Jay-Z dukros Blue Ivy ji paprašė vilkėti šį drabužį į pirmąjį Lady Gagos koncertą.

„Gaga ir Beyonce liko gana artimos po to, kai kartu dirbo prie kūrinio „Telephone“. Nors jos nelabai dažnai pasikalba gyvai, atlikėjos palaiko ryšius elektroniniu paštu ir trumposiomis žinutėmis. Lady Gaga žinojo, kad Beyonce šliaužtinukas pasirodys labai linksmas“, – teigė šaltinis.

Thesun.co.uk žurnalistai ironizuoja, esą, laimė, kad dar nepasiūta vaikiškoji žalios mėsos suknelės versija, o tai geroji teta Lady Gaga būtų Blue Ivy nusiuntusi ją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas