Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beyonce ir dukros Blue Ivy nepastebėti neįmanoma: renginyje akį traukė filmo „Liūtas karalius“ drabužiais

Vasaros pradžioje įvyko labdaringas „Wearable Art Gala“ pokylis, kuriame pasipuošusios išskirtiniais apdarais pasirodė dainininkė Beyonce su dukra Blue Ivy. Be abejonės, mamos ir dukros derinys šį kartą kaustė susirinkusiųjų dėmesį. Abi rengėsi animacinio filmo „Liūtas karalius“ drabužiais, jų aprangoje buvo galima išvysti Afrikos ir laukinės gamtos detalių.
Jay-Z, Beyonce, Blue Ivy
Jay-Z, Beyonce, Blue Ivy / „Scanpix“ nuotr.

Kadangi renginį organizavo Beyonces mama Tina Lawson, dainininkė tapo pagrindine renginio viešnia. Beyonce vilkėjo aukso spalvos apsiaustą, o viduryje krūtinės puošėsi milžiniška liūto galva. Liūto gaurus atstojo daugybė kyšančių plunksnų. Šį derinį dainininkė užbaigė auksiniais aukštakulniais.

Nuo jos neatsiliko ir mažoji mamos kopija Blue Ivy, kuri pasipuošė geltonos spalvos suknele su pūstomis rankovėmis. Ant suknelės buvo galima pastebėti afrikietiškus karoliukus, o prie jų priderintas iš karoliukų padarytas galvos raištis. Puošnumo suteikė auksinės spalvos aukštakulniai bei auksiniai auskarai.

„Instagram“ nuotr./Blue Ivy labdaringame „Wearable Art Gala“ pokylyje
„Instagram“ nuotr./Blue Ivy labdaringame „Wearable Art Gala“ pokylyje

Socialiniame tinkle „Instagram“ Beyonce pasidalino ne tik keliomis nuotraukomis, bet ir vaizdo įrašu, kuriame Blue Ivy dainavo žymią „Liūto karaliaus“ dainą „The Circle of Life“.

Tame pačiame pokylyje buvo galima išvysti buvusias „Destiny's Child“ nares Michelle Williams, Kelly Rowland. Tarp renginio svečių ir dainininkės Beyonce mama bei pokylio organizatorė Tina Lawson su vyru Richardu Lawsonu. Blue Ivy su seneliai labai gerai sutaria, todėl jų dalyvavimas suteikė mergaitei daug džiaugsmo.

„Scanpix“ nuotr./Richardas Lawsonas ir Tina Lawson
„Scanpix“ nuotr./Richardas Lawsonas ir Tina Lawson

2017 m. Beyonces ir Jay-Z šeimą papildė du nauji nariai – dvyniai Rumi ir Sir. Abu tėvai nerimavo dėl Blue Ivy reakcijos, kuri ilgą laiką buvo vienintelis šeimos vaikas. Visgi mergaitė labai džiaugiasi broliu ir sese, o močiutė T.Lawson mergaitę gyrė už rūpestingumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas