Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beyonce per vestuvių metines paviešino klipą su iki šiol nematytomis jos šeimos gyvenimo akimirkomis

Balandžio 4-ąją popmuzikos superžvaigždė Beyonce (35 m.) ir jos vyras, reperis bei muzikos magnatas Jay-Z (47 m.) šventė devintąsias santuokos metines. Šia proga dainininkė paviešino jaudinantį dainos „Die With You“ vaizdo klipą, kuriame – iki šiol nematytos asmeninės jos šeimos gyvenimo akimirkos.
Beyonce ir Jay Z per savo vestuves
Beyonce ir Jay Z per savo vestuves / „Instagram“ nuotr.

Beyonce mylimam vyrui dedikuotą dainą „Die With You“ išleido lygiai prieš dvejus metus, kuomet jiedu šventė septintąsias vestuvių metines, tačiau šiai dainai skirtas vaizdo klipas dienos šviesą išvydo tik dabar.

Visą vaizdo klipą Beyonce publikavo savo vyrui priklausančioje muzikos platformoje „Tidal“, tad jį peržiūrėti gali tik už turinį mokantys gerbėjai. Tačiau klipo ištrauka dainininkė pasidalijo su savo beveik šimtu milijonų sekėjų „Instagram“ tinkle. Tikėtina, kad neilgai trukus visas klipas pasirodys ir „YouTube“ kanale.

Šiame klipe – buitine kamera nufilmuoti vaizdeliai iš garsios poros atostogų, vestuvių, iš karto po gimdymo, abiejų dainininkės nėštumų metu, darant vienodas tatuiruotes ir pan.

15min primena, kad Beyonce ir Jay Z vyru ir žmona tapo 2008-aisiais, po maždaug aštuonerių metų draugystės. Jų vestuvės buvo labai slaptos ir apie jas spauda sužinojo tik po kurio laiko, o vestuvių nuotraukomis pati dainininkė su gerbėjais pasidalijo tik po kelerių metų.

Muzikos pasaulio superpora augina penkerių metų dukrą Blue Ivy ir šiuo metu laukiasi dvynukų.

???? 4.4.17 ????

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas