Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Blac Chynai įsivėlus į muštynes vaikų parke, Robas Kardashianas siekia apriboti dukros globos teises

Velykų sekmadienį JAV realybės šou ir socialinių tinklų žvaigždė, verslininkė, modelis bei buvusi striptizo šokėja Blac Chyna (29 m.) netikėtai įsivėlė į muštynes vaikų pramogų parke – po šio incidento buvęs jos sužadėtinis Robas Kardashianas (31 m.) siekia sugriežtinti jų dukros globos teises, mat nerimauja dėl mergaitės saugumo būnant su motina.
Robas Kardashianas ir Blac Chyna
Robas Kardashianas ir Blac Chyna / „Scanpix“ nuotr.

Sekmadienį Blac Chyna nusivedė savo vaikus į teminį parką „Six Flags Magic Mountain“ Santa Klaritoje, tačiau vienai nepažįstamai moteriai palietus jos ir Robo dukrą Dream (1 m. 5 mėn.), Chyna tiesiog įsiuto.

Ji puolė stumdytis ir ne vieną kartą bandė vožti tai moteriai iš stumdomos vaikiškos mašinėlės, kuria prieš tai buvo vežama mergaitė. Įsisiautėjusią Blac Chyną ėmė tramdyti apsauginiai, tačiau incidentas buvo nufilmuotas kitų parko lankytojų ir labai greitai išplito internete.

Štai čia galite pažiūrėti keletą momentų iš šio incidento:

VIDEO: Blac Chyna's Six Flags Stroller Fight Erupted After Being Called a 'Hood Rat'

Dar prieš incidentą Blac Chyna savo 14 mln. sekėjų turinčioje „Instagram“ paskyroje įsikėlė kelis vaizdelius iš parko, kur toje mašinėlėje įamžinti jos vaikai Dream ir Kingas Cairo, štai vienas jų:

❤️

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Nepaisant to, kiek neigiamo dėmesio susilaukė sukėlusi muštynes vaikų parke, Blac Chyna pirmadienį lyg niekur nieko įsikėlė kitą vaizdo įrašą, kuris sulaukė ne ką mažesnio pasipiktinimo: juo garsi moteris reklamuoja marihuanos rūkymo aparatą! „Aš šįvakar atsipalaiduosiu“, – taip reklaminį video pakomentavo dviejų mažamečių vaikų mama.

Nieko nuostabaus, kad toks garsios moters elgesys tapo paskata buvusiam jos sužadėtiniui Robui Kardashianui dar kartą kreiptis į advokatus su prašymu iš naujo peržiūrėti jų dukters Dream globos teises.

Kaip praneša portalas TMZ, Kim Kardashian broliui nepatinka ne vien tik neprognozuojamas Blac Chynos elgesys, bet ir jos naujasis vaikinas reperis YBN Almighty Jay. Jam – tik 19 metų, ir jis lankosi Blac Chynos namuose esant jo dukrai, kas, Robo nuomone, yra labai neatsakinga iš jų abiejų pusės. Robas Kardashianas siekia, kad teisiškai būtų draudžiama Blac Chynai supažindinti dukrą su nauju partneriu anksčiau kaip šeši mėnesiai nuo jų draugystės pradžios. Lygiai tas pats galiotų ir pačiam Robui. Taip siekiama netrikdyti vaiko ir nepainioti jo į tėvų asmeninio gyvenimo peripetijas.

„Instagram“ nuotr./Robas Kardashianas su dukra Dream
„Instagram“ nuotr./Robas Kardashianas su dukra Dream

TAIP PAT SKAITYKITE: Buvusi Robo Kardashiano sužadėtinė Blac Chyna padavė į teismą visą Kardashianų šeimą

Kitas dalykas, kurį Robas Kardashianas siekia užginčyti teisme, tai Blac Chynai mokami alimentai už dukters priežiūrą. Dabar jis moka po 20 tūkst. dolerių kas mėnesį, tačiau nori šią sumą sumažinti, mat pačios Blac Chynos įplaukos esą gerokai viršija jo. Be to, jam tokia suma atrodo nesąžininga, mat dukra pas abu tėvus praleidžia vienodai laiko.

15min primena, kad Blac Chynos ir Robo Kardashiano santykius yra apraizgęs labai painus voratinklis, įtraukęs ir kitus garsiosios šeimos narius. Blac Chyna anksčiau buvo susižadėjusi su reperiu Tyga ir su juo susilaukė sūnaus Kingo Cairo, tačiau Tyga galiausiai paliko ją dėl tuo metu dar nepilnametės Kylie Jenner. Kalbama, kad iš keršto Blac Chyna suviliojo Kylie Jenner brolį Robą Kardashianą – jiedu pora tapo 2016-ųjų sausį, žaibiškai susižadėjo ir ėmė lauktis kūdikio. O kai Kylie Jenner išsiskyrė su Tyga, „netikėtai“ ir Blac Chyna metė Robą.

15min galerijoje – Blac Chyna ir Robas Kardashianas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas