Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Blogiausi žvaigždžių pasimatymai: kas nutiko, kad antrą kartą susitikti nebesutiko?

Šlovė ir turtai negarantuoja sėkmės meilės fronte. Taip, net patiems žinomiausiems tenka vaikščioti į pasimatymus, megzti naujas pažintis, tik kad ne visada tokie susitikimai baigiasi pakvietimu į antrą. Bent po vieną nevykusio pasimatymo istoriją turime ne tik mes. Kviečiame drauge su jų autoriais pasijuokti iš įžymybių blogiausių pasimatymų istorijų.
Dylanas Sprouse'as, Emma Watson
Dylanas Sprouse'as, Emma Watson / Vida Press nuotr. / 15min montažas

Charlize Theron

Pasimatymas su „itin patraukliu“ vyru aktorei buvo malonus, tačiau Ch.Theron iš vėžių išmušė keistas jo prašymas, ištartas jiems prie žvaigždės namų sustojusiame automobilyje pradėjus bučiuotis.

„Jis atsitraukė ir sušnibždėjo „Bučiuok mano nosį“, – apie blogiausią pasimatymą ji pasakojo laidoje „Jimmy Kimmel Live“. – Nenorėjau sugadinti vakaro, todėl pakštelėjau jam į nosies galą.“ Pasirodo, tas vyras omenyje turėjo ne tai. Jis norėjo, kad Ch.Theron jo nosį apdovanotu aistringesniu bučiniu.

Tiffany Haddish

Vida Press nuotr./Tiffany Haddish
Vida Press nuotr./Tiffany Haddish

„Per pasimatymą su vaikinu plovėme jo drabužius“, – taip savo pasakojimą TMZ pradėjo komikė.

Pasirodo, smagiai praleisti vakarą T.Haddish pakvietęs vyras iš pradžių ją nusivedė pavakarieniauti, o pasisotinę jiedu užsuko į skalbyklą, mat pas jį prisikaupė nešvarių drabužių, o skalbyklą buvo pakeliui.

Emma Watson

„The Telegraph“ „Hario Poterio“ žvaigždė atskleidė, kad blogiausiu pasimatymu ji laiko tą, kurio metu paaiškėjo tikroji vaikino asmenybė.

„Blogiausias mano pasimatymas įvyko su vaikinu, kuris pasakė negalintis būti draugais su apkūniais arba nepatraukliais žmonėmis“, – sakė E.Watson.

Camila Cabello

„Scanpix“/ „PA Pictures“ nuotr./Camila Cabello
„Scanpix“/ „PA Pictures“ nuotr./Camila Cabello

Kino teatras – ideali vieta pirmam pasimatymui. Žinoma, tik tada, kai abu nori žiūrėti tą patį filmą. Būtent priešingai nutiko dainininkei C.Cabello.

„Jis atsisakė pasakyti filmo pavadinimą. Atėjus paaiškėjo, kad žiūrėsime „Ouija Board“ (siaubo filmas – red.past.). Man atrodo jis manė, kad bus labai miela, kad jis galės pasirodyti kaip džentelmenas, nes aš bijosiu. Tame teatre galėjai atsigulti, buvo ir užklotų, tad visą filmą žiūrėjau galvą paslėpusi po juo“, – pasakojo dainininkė.

Dylanas Sprouse’as

Net tokie aktoriai kaip D.Sprouse’as jaudinasi eidami į pirmus pasimatymus. Vienas jų jam įstrigo giliai atmintyje, bet ne dėl to, kad buvo labai smagu.

„Elle“ jis prisipažino stipriai prakaituojantis (jau tikriausiai suprantate, dėl ko pasimatymas tapo blogiausiu), bet nepaisant to, į susitikimą jis nusprendė ateiti pasipuošęs šviesiai žalios spalvos marškiniais. Blogas sprendimas.

Kadangi vaikinas jaudinosi, kas dar sustiprino jo prakaitavimą, tai aiškiai matėsi iš didelių sušlapusių pažastų dėmių, pasak D.Sprouse’o, siekusių liemenį.

Awkwafina

Vida Press nuotr./Awkwafina
Vida Press nuotr./Awkwafina

Blogiausiu pasimatymu aktorė laiko tą, kurio metu su ja susitikti atėjęs vaikinas ne tik kad neleido jai užsisakyti atskiro patiekalo (padavėjai pasakė, kad juodu valgys vieną kepsnį), bet ir supjaustė jį mažyčiais gabalėliais – tarsi jie būtų skirti paukščiams, sakė ji „Vogue“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas