Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Britney Spears širdį užkariavęs Samas Asghari – vis rimtesnis kandidatas tapti dainininkės vyru

Gimusiems prieš 2000-uosius Britney Spears (39 m.) – ypatingą vietą širdyje užimanti asmenybė. Todėl nenuostabu, kad po visų nuosmukių ir dar stipresnių pakilimų dainininkės gerbėjai džiaugiasi šalia jos atsiradus pastoviam, ją pralinksminti ir palaikyti gebančiam žmogui. Samas Asghari (26 m.) ir B.Spears pora nuo 2016-ųjų ir atrodo, kad jų keliai bent jau artimiausiu metu tikrai neišsiskirs.
Samas Asghari – Britney Spears vaikinas
Samas Asghari – Britney Spears vaikinas / Vida Press nuotr.

Tvirtas porą siejantis ryšys, pavydą keliančios bendros nuotraukos ir mielos viešos vienas kitam skirtos žinutės, taip pat ne kartą su žiedu ant to piršto pastebėta B.Spears užvirė kalbas, kad netrukus dainininkė bei asmeniniu treneriu ir modeliu dirbantis vaikinas žengs prie altoriaus.

Tačiau kol dar laukiame žinios apie tikrai garsiausiomis metų, kad ir kada tai nutiks, vestuvėmis tapsiančią šventę, prisiminkime jų santykių pradžią.

O susipažino juodu B.Spears dainos „Slumber Party“ vaizdo klipo filmavime. S.Asghari sužibėjus grupės „Fifth Harmony“ hito „Work from Home“ klipe, jo agento dėka vaikinas buvo pakviestas ir į popmuzikos princesės dainos klipo filmavimą.

„Labai džiaugiausi, kad galėsiu susipažinti su didžiausia visų laikų atlikėja, – „Men’s Health“ apie tą dieną pasakojo S.Asghari. – Pilve skraidė drugeliai.“

VIDEO: Britney Spears - Slumber Party ft. Tinashe

Filmavimo aikštelėje vaikinas nesiliovė juokavęs ir linksminęs B.Spears, net apsimetė nežinantis jos vardo. Pasak „People“, jis net išdrįso dainininkei palikti savo telefono numerį. Šis poelgis atsipirko, mat po penkių mėnesių su juo susisiekė ta, kuriai jis ir buvo skirtas.

Pora nuėjo į vieną kitą pasimatymą, neilgai trukus drauge juos įamžino ir paparacai. Kad nusprendė puoselėti rimtesnius santykius, B.Spears ir S.Asghari pranešė vos tik laikrodžio dūžiai paskelbė 2017 metus. Instagrame dainininkė pasidalijo bendra jųdviejų nuotrauka.

Jei netyčia pamiršote, dainininkė iš ankstesnių santykių su Kevinu Federline’u turi du sūnus – Seaną ir Jaydeną. Tuo tarpu net 14 metų už dainininkę jaunesnis S.Asghari tėvu savęs vadinti dar negali – atžalų jis neaugina.

Nepaisant to ir gan nemažo amžiaus skirtumo, pora turi daug ką bendro. Tą „Us Weekly“ patvirtino ir šaltinis.

„Samas turi daugiau panašumų su Britney nei ankstesni jos vaikinai. Jis labai linksmas“, – sakė šaltinis.

Vienas jų – meilė aktyviai fizinei veiklai. Kaip jau minėta, S.Asghari dirba asmeniniu treneriu – tai liudija ir jo ištreniruotas kūnas. Ne tik šokti mėgsta ir B.Spears. Pora dažnai drauge eina į ilgus pasivaikščiojimus, sportuoja, o treniruočių akimirkomis mielai dalijasi su savo sekėjais.

Rodos, B.Spears užkariavo ne tik sportiško modelio, bet ir jo šeimos širdį. „Kartu mes jau trejus metus ir mano seserys ją myli, mano šeima ją myli, – anksčiau yra sakęs S.Asghari. – Mano mama gyvena kitoje šalyje, bet kai ji lankėsi čia, susipažino su (Britney).“

Vienas kitu žavėtis nesiliauja ir pati pora. Po nuotraukomis instagrame tiek B.Spears, tiek S.Asghari mėgsta dalyti komplimentus ir girti savo antrąją pusę.

Jei dar kažkas ir turėjo abejonių, ar pora sutverta santuokai, visos jos dingo po vieno incidento. Ne paslaptis, kad B.Spears mėgsta šokti – ją socialiniuose tinkluose sekantys itin dažnai apdovanojami vaizdo įrašais iš šokių pertraukėlių namuose. Tačiau kartą šis pomėgis dainininkei pakišo koją – B.Spears susilaužė pėdą.

Ligoje ar sveikatoje – šį santuokos įsipareigojimą, nors ir nėra vedęs, iškart pradėjo vykdyti S.Asghari. Vaikinas nuvežė mylimąją į ligoninę ir nė akimirkai nesitraukė nuo jos šono. Taip pat skyrė jai motivacinį įrašą instagrame:

„Kai kas nors sulūžta, sugijęs jis tampa stipresnis, ypatingai tada, kai esi mano mergina. Mano liūtė susilaužė padikaulį darydama tai, ką mėgsta – šokdama. Linkiu jai geriausio gijimo, kad ji vėl galėtų šokinėti, bėgioti ir šokti iki nukritimo.“

Visos šios kalbos apie poros santuoką – ne iš piršto laužtos. „Entertainment Tonight“ S.Asghari, paklaustas, ar ateityje jis mato prie altoriaus mylimosios B.Spears laukiantį save, nė nedvejodamas patikino – „žinoma“.

„Tai padaryti turėtų kiekviena pora, – sakė S.Asghari. – Tai visų santykių esmė – mes esame šeima. Patikėkite manimi, jei mes kada nors susituoksime, apie tai sužinos visi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas