Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Britney Spears švenčia: jos tėvas nušalintas nuo globėjo pareigų

Trečiadienį Britney Spears (39) pasiekė pergalę teisinėje kovoje dėl savo gyvenimo kontrolės susigrąžinimo. Kaip rašo CNN, Los Andželo teisėja nušalino Jamie Spearsą (69), dainininkės tėvą, nuo jos 60 mln. dolerių vertės turto globėjo pareigų ir paskyrė laikiną jos finansinius reikalus tvarkysiantį atstovą.

Britney Spears advokatas Matthew Rosengartas teismo posėdyje Jamie Spearsą apibūdino kaip „žiaurų, toksišką ir užgaulų vyrą“ bei pridūrė, kad jo klientė nori nuo globėjo pareigų jį nušalinti „šiandien“.

„Jau rytoj Britney turėtų nubusti jos tėvui nebesant globėju. To nori mano klientė, to mano klientei reikia, to mano klientė nusipelno“, – sakė jis.

Advokatas pacitavo ir „nesuvokiamą“ Jamie Spearso elgesį, apie kurį rašė „New York Times“. Matthew Rosengartas priminė klientės tėvui pareikštus kaltinimus dukros šnipinėjimu. Dar anksčiau dėl to CNN pabandžius susisiekti su Jamie Spearso atstovu, į šiuos kaltinimus atsakymo nesulaukta.

„Jis įsakė apsaugos komandai, kuriai mokėjo mano klientė, Britney miegamajame palikti pasiklausimo įrangą“, – toliau kalbėjo advokatas, į kurio teiginį Jamie Spearsą ginanti Vivian Thoreen atsakė: „Tai ne įrodymas, tai retorika.“

Pasak Matthew Rosengarto, dabar dainininkė, trečiadienio teismo posėdyje nedalyvavusi, norėtų, kad per artimiausias 30-45 dienas jai būtų suteikta galimybė pristatyti planą, kaip visiškai nutraukti net ir laikiną globą ir pradėti jo įgyvendinimą.

Šį prašymą svarstyti teisėja Brenda Penny nusprendė lapkričio 12 d. Papildomas posėdis numatytas gruodžio 13 d., per kurį bus nagrinėjamos išskirtinės bylos detalės, rašo CNN.

Trečiadienį prie teismo rūmų susirinko būrys drauge su Britney Spears svarbų įvykį šventusių jos gerbėjų. Soc. tinkle džiugiais įrašais dalijosi ir dainininkės sužadėtinis Samas Asghari (27).

„Išlaisvinkit Britney! Sveikinu!!!, – rašė jis instagrame. – Jai pavyko. Ne be priežasties jos gerbėjai vadinami armija.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas