Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Bruce'ui Willisui diagnozuota sunki liga: kino žvaigždė traukiasi iš aktorystės

Amerikiečių aktorius Bruce'as Willisas (67) traukiasi iš aktorystės, nes jam neseniai diagnozuota afazija – kalbos sutrikimas, turintis įtakos žmogaus gebėjimui bendrauti, trečiadienį pranešė jo šeima.
Bruce'as Willisas
Bruce'as Willisas / „Scanpix“ nuotr.

Apie aktoriaus pasitraukimą iš kino ir jam diagnozuotą ligą buvo pranešta jo dukros Rumer socialinio tinklo paskyroje.

„Nuostabiems Bruce'o rėmėjams, kaip šeima norėjome pasidalyti informacija, kad mūsų mylimas Bruce'as turi sveikatos problemų ir neseniai jam buvo diagnozuota afazija, kuri turi įtakos jo pažintiniams gebėjimams. Dėl šios priežasties Bruce'as, ilgai svarstydamas, pasitraukia iš karjeros, kuri jam tiek daug reiškė.

Mūsų šeimai tai tikrai sudėtingas metas, todėl esame labai dėkingi už jūsų nuolatinę meilę, užuojautą ir paramą. Mes tai išgyvename kaip stipri šeimos dalis ir norėjome į tai įtraukti jo gerbėjus, nes žinome, kiek daug jis jums reiškia, kaip ir jūs jam.

Kaip Bruce'as visada sako: „Išgyvenkite tai iki galo“, ir mes kartu planuojame tai daryti“, – rašoma socialiniame tinkle.

Johnso Hopkinso universiteto duomenimis, afazija yra kalbos sutrikimas, atsirandantis dėl smegenų srities, kontroliuojančios kalbos raišką ir supratimą, pažeidimo.

„Dėl šio sutrikimo žmogus negali veiksmingai bendrauti su kitais žmonėmis“, – teigė Johnso Hopkinso universiteto atstovai.

67-erių metų aktorius geriausiai žinomas dėl pagrindinio vaidmens filmuose „Kietas riešutėlis“, nors jo aktoriaus karjera tęsiasi jau kelis dešimtmečius. Jį galima išvysti tokiuose filmuose kaip „Bulvarinis skaitalas“, „Šeštasis pojūtis“ ir dar daug kitų.

Jis buvo vedęs aktorę Demi Moore ir susilaukė trijų vaikų. Su ja Bruce'as praleido 13 metų, tačiau 2000 m. išsiskyrė. Dabar jis yra vedęs Emmą Heming Willis, su kuria turi du vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas