Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bus vestuvės: princas Harry pasipiršo aktorei Meghan Markle

Princas Harry (33 m.) pasipiršo amerikiečių aktorei Meghan Markle (36 m.) – šią žinią pirmadienį oficialiai patvirtino Klarenso rūmai, praneša BBC.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Klarenso rūmai taip pat pranešė, kad karališkos vestuvės įvyks 2018-ųjų pavasarį.

Oficialiame pranešime taip pat sakoma, kad princas Harry gavo Meghan Markle tėvų palaiminimą, o sužadėtuvės įvykusios anksčiau šį mėnesį Londone. Taip pat pranešta, kad pora nuo šiol gyvens kartu Notinghamo kotedže – apie Meghan Markle atsikraustymą į Kensingtono rūmus pradėta kalbėti jau praėjusią savaitę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kas tokia yra Meghan Markle? 10 įdomiausių faktų apie naują princo Harry meilę

Kad Meghan Markle gali būti ta vienintelė, kurią princas Harry nusives prie altoriaus, pradėta kalbėti iš karto, vos tik pasklido žinia apie jų draugystę.

Princui Harry ši santuoka bus pirmoji, tuo tarpu Meghan Markle kartą jau buvo nesėkmingai ištekėjusi. Ji 2011-ųjų rugsėjį po septynerių draugystės metų susituokė su prodiuseriu Trevoru Engelsonu, tačiau jų santuoka truko gerokai trumpiau nei draugystė – 2013-ųjų gegužę Meghan ir Trevoras pasuko skirtingais keliais.

Beje, Meghan Markle skyrybų metu atsisakė išlaikymo, kurį teismas būtų galėjęs jai priskirti iš vyro. Šis faktas tik įrodo skeptikams, kad ji tikrai nesivaiko pinigų ir santykiai su britų princu nėra iš išskaičiavimo.

Jų santykių chronologija

Princas Harry ir Meghan Markle susipažino 2015 metų gegužę Toronte – čia Meghan gyveno ir filmavosi seriale „Kostiumuotieji“ („Suits“), o princas Kanadoje lankėsi reklamuodamas savo globojamas neįgalių karo veteranų žaidynes „Invictus Games“. Viename iš šias žaidynes reklamuoti skirtų renginių pora ir susipažino bei pradėjo bendrauti.

„Vida Press“ (Splash News/Reitmans) nuotr./Meghan Markle
„Vida Press“ (Splash News/Reitmans) nuotr./Meghan Markle

Tų metų birželį, praėjus kelioms savaitėms nuo pažinties su princu, duodama interviu Meghan Markle jau prasitarė, kad egzistuoja atkaklus kandidatas į jos širdį...

Jiedu savo besiskleidžiančiais santykiais be bereikalingo visuomenės dėmesio galėjo pasidžiaugti viso labo kelis mėnesius – spalį žiniasklaidoje jau pasirodė pirmieji pranešimai, kad princas draugauja su Meghan Markle.

Nors aktorei ir iki tol buvo pažįstamas garsenybės gyvenimas – ji nuo 2011 metų vaidino labai populiariame seriale „Kostiumuotieji“ („Suits“), – tačiau toks dėmesys, kuris užplūdo Meghan, buvo absoliučiai neregėtas. Ir tai privertė princą Harry prabilti: lapkričio pradžioje Kensingtono rūmai išplatino pranešimą, kuriuo prašyta gerbti asmeninę Meghan erdvę. O tai jau šį tą reiškė: niekada anksčiau rūmai nekomentavo asmeninio princo Harry gyvenimo – tokio rūmų dėmesio nėra sulaukusi nė viena ankstesnė jo draugė, kurių būta ne viena ir ne dvi.

Jau tada pradėta kalbėti, kad šie santykiai – labai rimti ir turi ateitį. Kai jau nebebuvo ko slėpti, princas Harry ir jo meilė šiek tiek atsipalaidavo: pradėjo nebesislapstydami vaikščioti į pasimatymus, Meghan tapo nuolatine viešnia Kensingtono rūmuose, kur gyvena princas, kartu dalyvavo keliose vestuvėse, polo varžybose, šių metų „Invictus Games“ žaidynėse ir pan.

Jiedu kaip įmanydami puoselėjo santykius per atstumą – Meghan skrisdavo į Londoną kaskart, kai jai tarp filmavimų Toronte išpuldavo bent pora laisvų dienų, Harry taip pat atskrisdavo jos aplankyti. Kartu pora leidosi ir į romantiškas keliones: kartu sutikę Naujuosius metus, jiedu vyko į Norvegiją stebėti Šiaurės pašvaistės, o rugpjūtį Harry surengė mylimajai nepamirštamą gimtadienio kelionę – nuskraidino ją į Botsvaną, kur pora Afrikos safariu ir kitomis siūlomomis laukinės gamtos pramogomis mėgavosi net tris savaites.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas