Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Angelinos Jolie vyras pasakė visą tiesą apie jų legendinius pakabukus su vienas kito krauju

Buvęs Angelinos Jolie (43 m.) vyras Billy Bobas Thorntonas (62 m.) po daugelio metų prakalbo apie tai, kas pramogų pasaulyje buvo tapę kone legenda: jų ant kaklų nešiotais vėriniais su vienas kito krauju.
Angelina Jolie ir Billy Bobas Thorntonas (2000 m.)
Angelina Jolie ir Billy Bobas Thorntonas (2000 m.) / Vida Press nuotr.

„Oskaru“ apdovanotas Billy Bobas Thorntonas naujame interviu Holivudo spaudos asociacijos laidoje „HFPA in Conversation“ prakalbo apie savo santuoką su Angelina Jolie ir priežastis, dėl ko ji po vos kelių metų subyrėjo.

„Į tą metą kuomet mes buvome kartu žiūriu kaip į puikius laikus, nes žinote, Angie vis dar yra gera mano draugė ir ji yra nuostabus žmogus“, – sakė aktorius, tačiau pridūrė, kad jų santuoka nesusiklostė tiesiog dėl skirtingų gyvenimo būdų.

„Jos gyvenimo būdas globalus, o maniškis – agorafobiškas (visuomeninių, asmeniui nejaukių vietų baimė, – red. past.). Taigi greičiausiai vienintelė priežastis, dėl ko mes nebesame kartu, tai kad mes kiekvienas norėjome eiti skirtingais gyvenimo keliais“, – samprotavo jis.

Billy Bobas Thorntonas taip pat pridūrė, kad dauguma to, kas buvo rašoma apie jų santykius, buvo gerokai perdėta, įskaitant ir garsiąją istoriją apie vėrinius su jų krauju.

„Tie vėriniai buvo labai paprastas dalykas. „Ei, bakstelkim į savo piršus su adata ir įlašinkim šiek tiek kraujo čia, kad kai mes būsim atskirai vienas nuo kito, galėsim nešioti tą pakabutį“. Tai buvo taip paprasta, bet kai tai pasiekė spaudą, skambėjo taip, tarytum mes po kaklu nešiotume pasikabinę kibirą kraujo“, – istoriją, tapusią viena iš Holivudo legendų, prisiminė aktorius.

Vida Press nuotr./Angelina Jolie ir Billy Bobas Thorntonas nešiojo vėrinius su vienas kito krauju – jie matyti šioje nuotraukoje
Vida Press nuotr./Angelina Jolie ir Billy Bobas Thorntonas nešiojo vėrinius su vienas kito krauju – jie matyti šioje nuotraukoje

Apie tuos kraujo pakabučius anksčiau yra pasisakiusi ir Angelina Jolie: „Tai tebuvo mažytis piršto įpjovimas ir įspaudimas į jį (pakabutį). Tai buvo mielas gestas, aš maniau, kad tai romantiška! Aš vis dar jį myliu ir linkiu jam tik geriausio, ir didžiuojuosi, kad kurį laiką buvo jo žmona.“

15min primena, kad Angelina Jolie ir Billy Bobas Thorntonas buvo susituokę 2000–2002 metais.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie ir Billy Bobas Thorntonas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie ir Billy Bobas Thorntonas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas