Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Kim Kardashian vyras Krisas Humphriesas – atvirai apie jų 72 dienas trukusią santuoką

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian šiemet švęs jau penktas vestuvių su reperiu Kanye Westu metines, tačiau prieš tai buvusios dvi jos santuokos truko gerokai trumpiau. Štai su buvusiu NBA krepšininku Krisu Humphriesu žvaigždė skirtis nusprendė praėjus vos 72 dienoms po vestuvių, ir dabar šis davė vieną iš retų interviu, kur prisiminė savo santykius su Kim ir ypač sunkų jam laikotarpį po skyrybų.
Kim Kardashian ir Krisas Humphriesas
Kim Kardashian ir Krisas Humphriesas / Vida Press nuotr.

15min primena, kad Kim Kardashian ir Kriso Humphrieso romanas klostėsi žaibiškai: susitikinėti jie pradėjo 2010-ųjų spalį, po kiek daugiau nei pusmetį trukusios draugystės susižadėjo, o 2011-ųjų rugpjūtį buvo iškeltos pompastiškos, per TV rodytos ir 10 mln. JAV dolerių kainavusios jų vestuvės.

Tačiau plačiai išreklamuota meilė labai greitai subliuško: Kim vėliau prisipažino, kad jau per medaus mėnesį suprato padariusi klaidą ir paskubėjusi su vestuvėmis, o po 72 dienų, pragyventų santuokoje, padavė skyrybų prašymą.

Tiek Kim, tiek Krisas tuo metu sulaukė daug kritikos, esą visi jų santykiai, vestuvės ir net skyrybos buvo surežisuota vien tam, kad pakeltų Kim šeimos realybės šou reitingus, o Krisas neva irgi buvo suinteresuotas šitokiu būdu pagerinti savo karjerą.

Visa tai 34-erių buvęs krepšininkas paneigė naujame savo interviu, duotame „The Players Tribune“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian ir Krisas Humphriesas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian ir Krisas Humphriesas

„Sutikau merginą, kuri, taip jau nutiko, buvo labai garsi, ir vedžiau ją. Žinot, turėjau suprasti, į ką veliuosi. Tikrai buvau labai naivus nesuvokdamas, kaip stipriai mano gyvenimas pasikeis. Bet vienas dalykas mane tikrai labai erzina – kai žmonės aiškina, esą mano santuoka buvo netikra“, – kalbėjo karjerą jau baigęs krepšininkas.

„Tame pasaulyje tikrai yra dalykų, kurie nėra visiškai tikri. Bet mūsų santykiai buvo šimtu procentų tikri. Kai jau buvo aišku, kad nieko iš mūsų santuokos neišeis... ką galiu pasakyti? Jausmas buvo nekoks. Niekada nėra lengva iškęsti tokią gėdą prieš draugus, savo šeimą... bet kai tai vyksta taip viešai, prieš visą pasaulį, čia jau visai kitas lygis. Buvo žiauru“, – skyrybas su Kim Kardashian prisiminė Krisas Humphriesas.

„Nežinojau, kaip su tuo tvarkytis, nes niekada net nebūčiau pagalvojęs, kad būsiu dėl to garsus. Prisimenu, kai mane stipriai nušvilpinėjo per varžybas Filadelfijoje, ir galvojau sau, o dėl ko tiksliai esu nušvilpiamas? Vien todėl, kad esu vyrukas iš televizoriaus? Ar jie mano, kad aš šitaip siekiau būti garsus? Gal galvojo, kad negerbiau krepšinio kaip žaidimo? Paskutinė mintis mane tiesiog žudė, nes viskas, ko aš kada norėjau, tai būti žinomam dėl krepšinio“, – atviravo Krisas Humphriesas.

Tame pasaulyje tikrai yra dalykų, kurie nėra visiškai tikri. Bet mūsų santykiai buvo šimtu procentų tikri

„Visą savo gyvenimą buvau labai savimi pasitikintis, laimingas žmogus. Bet niekas negali tavęs paruošti tam jausmui, kai eini gatve, parduotuvėje, degalinėje – bet kur, ir prie tavęs pribėga žmonės bandydami nufilmuoti tave, paliesti, pasakyti velniai žino ką. Tai nėra natūralu, ne toks turėtų būti tikras gyvenimas“, – žmonių reakcija stebėjosi buvęs Kim Kardashian vyras.

Krisas Humphriesas prisipažino, kad metai po skyrybų su Kim buvo labai tamsus jo gyvenimo periodas. Krepšininką pradėjo kamuoti nerimo priepuoliai, jis ėmė vengti rodytis viešumoje ir didesniuose žmonių susibūrimuose – tiesiog nenorėjo išeiti iš namų.

Profesionalaus krepšininko karjerą Krisas Humphriesas baigė 2017 metas Atlantos „Hawks“ klube.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Krisas Humphriesas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Krisas Humphriesas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas