Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvęs Meghan Markle vyras kurs serialą, įkvėptą jos santykių su princu Harry

Amerikiečių aktorės Meghan Markle (36 m.) ir britų princo Harry (33 m.) meilės istorija tapo įkvėpimu kurti naują serialą – ir to ėmėsi ne kas kitas, kaip buvęs Meghan vyras, televizijos prodiuseris Trevoras Engelsonas (40 m.)!
Meghan Markle su buvusiu vyru Trevoru Engelsonu (2011 m.) ir princas Harry
Meghan Markle su buvusiu vyru Trevoru Engelsonu (2011 m.) ir princas Harry / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia „Deadline“, Trevoras Engelsonas prodiusuoja naują pavadinimo dar neturintį serialą, kurio siužeto linija labai jau panaši į realų gyvenimą – ir įkvėpimo jis sėmėsi iš savo iširusios santuokos su Meghan Markle bei jos naujų santykių su britų princu.

Naujojo serialo aprašymas skamba štai taip: „Skyrybos yra sunku. Dalintis vaiko globą – dar sunkiau. O dalintis globa su britų karališkąja šeima, kai tavo buvusi žmona išteka už princo – jau kitas lygis“.

Nors Trevoras Engelsonas ir Meghan Markle vaikų per savo santuoką neužgyveno, tačiau besikalbėdamas su bičiuliu apie naują buvusios žmonos gyvenimo kelią ir galimą jos santuoką su princu, šis pabandė įsivaizduoti, kaip viskas būtų komplikuota, jeigu jiedu vis tik būtų turėję vaikų ir jam būtų tekę dalintis vaiko globa su karališkąja šeima.

Tiesa, nors pati idėja ir kilo iš asmeninės patirties, tačiau pabrėžiama, kad naujasis serialas bus komedija ir jo siužetas bei personažai – absoliučiai išgalvoti ir neturintys nieko bendro su realybe.

Pranešama, kad Trevoro Engelsono serialas jau sudomino televizijos gigantą „Fox“ ir deramasi dėl viso sezono.

15min primena, kad Meghan Markle su prodiuseriu Trevoru Engelsonu susitikinėti pradėjo 2004-aisiais. Po šešerių draugystės metų jiedu susižadėjo, o 2011-ųjų rugsėjo 10-ąją iškėlė net keturias dienas trukusias vestuves Jamaikoje. Pora išsiskyrė 2013-ųjų gegužę, po devynerių kartu praleistų metų ir nė dvejus metus netrukusios santuokos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas