Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvusi feisbuko vadovė Sheryl Sandberg ištekėjo už verslininko Tomo Bernthalo

Kadenciją baigusi „Meta“ vykdomoji direktorė Sheryl Sandberg – jau ištekėjusi moteris. Jaukios ceremonijos metu amžiną meilę ji prisiekė verslininkui Tomui Bernthalui.
Sheryl Sandberg ir Tomas Bernthalas
Sheryl Sandberg ir Tomas Bernthalas / Scanpix ir Instagram nuotr.

Apie vestuves Sheryl Sandberg pranešė instagrame. Buvusi feisbuko vadovė čia paskelbė savo ir Tomo Bernthalo vestuvinę nuotrauką, darytą ant miško žvyrkelio su prierašu „MARRIED“ (liet. susituokėme) ir pridėjo septynias širdelių piktogramas.

Tomas Bernthalas, įkūręs konsultacijų įmonę „Kelton Global“, socialiniuose tinkluose pasidalijo ta pačia nuotrauka ir pridėjo nuoširdžią žinutę.

„Abu su Sheryl esame patyrę skausmo, nebuvome tikri, ar dar kada nors rasime meilę“, – rašė jis. „Per pastaruosius trejus metus sujungėme savo gyvenimus ir šeimas. Šiandien mūsų vestuvės buvo svajonės išsipildymas.“

Instagram nuotr./Sheryl Sandberg ir Tomas Bernthalas
Instagram nuotr./Sheryl Sandberg ir Tomas Bernthalas

S.Sandberg ir T.Bernthalas susituokė Vajominge. Į ceremoniją pora įtraukė vakarietiškus akcentus, įskaitant džinsus ir kaubojiškus batus, kuriuos avėjo jaunikis, rašo „People“.

Pranešama, kad vestuvių pokylyje dalyvavo du Sheryl vaikai, kurių ji susilaukė santuokoje su savo dabar jau velioniu vyru Dave'u Goldbergu, ir trys Tomo vaikai.

„Tai mūsų septynių vestuvės“, – leidiniui sakė T.Bernthalas.

Pasak minėto leidinio, D.Goldberg brolis Robas, kuris supažindino jaunavedžius 2019 m., buvo vienas iš ceremonijos vedėjų.

Anksčiau šiais metais S.Sandberg paskelbė, kad rudenį pasitrauks iš „Meta“ ir sutelks dėmesį į „fondo ir filantropinę veiklą“, tačiau ir toliau dirbs įmonės valdyboje.

Tuo metu, kai ji atsistatydino, buvo pradėtas vidinis „Meta“ tyrimas dėl moters naudotų įmonės išteklių vestuvėms planuoti.

Pasak „Forbes“, S.Sandberg grynasis turtas siekia 1,5 mlrd. dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas