Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Robo Kardashiano sužadėtinė Blac Chyna padavė į teismą visą Kardashianų šeimą

Buvusi Robo Kardashiano sužadėtinė ir jo dukters motina Blac Chyna padavė į teismą visą jo šeimą ir kaltina Kardashianus jos vardo sutrypimu bei tuo, kad dėl jų įtakos buvo nutrauktas jos realybės šou.
Robas Kardashianas su buvusia sužadėtine Blac Chyna ir jo seserys Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kendall Jenner ir Kourtney Kardashian
Robas Kardashianas su buvusia sužadėtine Blac Chyna ir jo seserys Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kendall Jenner ir Kourtney Kardashian / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia „People“, antradienį pateiktame ieškinyje Blac Chyna kaltina Kardashianus pakenkus jos vardui kaip prekės ženklui bei žodiniu ir fiziniu prieš ją panaudotu smurtu.

Ieškinyje Blac Chyna, kurios tikrasis vardas yra Angela White, tvirtina, kad ji patyrė „akivaizdžių nuostolių“ nuo tada, kai jos buvęs sužadėtinis liepos 5-ąją skandalingai išsiliejo socialiniuose tinkluose išdėdamas ją į šuns dienas (kaltino neištikimybe ir alkoholio bei narkotikų vartojimu) ir paviešindamas tris jos nuogos nuotraukas.

Moteris tvirtina, kad tų jos nuogos nuotraukų skandalas, pridėjus Kardashianų šeimos įtaką, buvo priežastis, dėl kurios nuspręsta nutraukti jos realybės šou „Rob & Chyna“.

„Robas Kardashianas yra užgauliotojas, kurio tikslas – sunaikinti Angelą White, jo kūdikio motiną, kuri paliko jį 2016 metais, – sakoma ieškinyje. – Siekdama keršto Kardashianų-Jennerių šeima tapo žiniasklaidos plėšrūnais, besityčiojančiais iš jos socialiniuose tinkluose ir pribaigusiais jos populiarų realybės šou, kurio antras sezonas jau buvo pradėtas filmuoti.“

„Robas Kardashianas ir jo įtakinga, kerštinga šeima padarė pakankamai žalos panelės White karjerai ir profesinei reputacijai, kurią ji pati susikūrė be garsios pavardės pagalbos“, – sakoma ieškinyje.

„Instagram“ nuotr./Blac Chyna ir Robas Kardashianas su dukra Dream
„Instagram“ nuotr./Blac Chyna ir Robas Kardashianas su dukra Dream

Blac Chyna savo ieškinyje atsakovais įvardija Robą Kardashianą, jo motiną ir vadybininkę Kris Jenner bei seseris Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner ir Kylie Jenner, ir siekia iš jų visų prisiteisti neįvartyto dydžio pinigų sumą patirtai žalai padengti.

Blac Chyna taip pat kaltina Robą Kardashianą naudojus fizinę jėgą prieš ją.

Kardashianų-Jennerių šeima Blac Chynos kaltinimus dėl jos realybės šou nutraukimo vadina absurdiškais – šou buvo apie jos ir Robo Kardashiano porą, o jie išsiskyrė netrukus po dukters gimimo 2016 metų pabaigoje. Pati Blac Chyna nenorėjo filmuotis bendruose epizoduose su Robu Kardashianu ir būti viename kambaryje su juo, tad natūralu, jog realybės šou apie jų porą tiesiog neturėjo ateities ir buvo nutrauktas.

„Instagram“ nuotr./Robas Kardashianas ir Blac Chyna
„Instagram“ nuotr./Robas Kardashianas ir Blac Chyna

Beje, rugsėjį Blac Chyna pati buvo paduota į teismą – bendrą ieškinį jai pateikė Robas Kardashianas ir jo sesuo Kylie Jenner. Pastaroji 2016-ųjų pabaigoje buvo užleidusi vieną iš savo namų naujai iškeptiems tėveliams, tačiau Blac Chyna neva nuniokojo jos turtą name pagyvenusi vos kelias savaites, iki kol audringai išsiskyrė su Robu ir išsikraustė. Taigi Kylie Jenner ir Robas Kardashianas kaltina Blac Chyną vandalizmu, įžeidimu ir smurtu (ieškinyje tvirtinama, kad per Kylie Jenner namus suniokojusį konfliktą Blac Chyna telefono įkroviklio laidu smaugė Robą Kardashianą).

Be viso to, visa Kardashianų-Jennerių šeima yra įsitikinusi, kad Blac Chyna romaną su Robu Kardashianu užmezgė ir kūdikio su juo susilaukė vien iš keršto. Mat jos buvęs sužadėtinis reperis Tyga, kuris yra jos pirmagimio sūnaus tėvas, paliko ją dėl Kylie Jenner.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas