Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

C.Ronaldo „1000 procentų“ įsitikinęs, kad ves mylimąją: gal net artimiausią mėnesį

36-erių futbolininkas Cristiano Ronaldo jau daugiau nei penkerius metus gyvena su 28-erių mylimąją Georgina. Ir pora ne tik kartu gyvena, bet ir augina keturis vaikus. Vis dėlto žiedelio kaip nėra taip nėra, tačiau šie metai gali būti kitokie – Cristiano atskleidė, kad greitu metu ketina iškelti vestuves.
Cristiano Ronaldo su Georgina ir visa šeima
Cristiano Ronaldo su Georgina ir visa šeima / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

O ir panašu, kad lemtingoji diena gali greitai įvykti. Apie tai garsus futbolininkas prabilo „Netflix“ dokumentiniame filme apie jo mylimąją „I am Georgina“.

„Tai gali būti po metų, po šešių mėnesių ar per mėnesį. Esu 1000 procentų tikras, kad tai įvyks“, – apie būsimas vestuves prabilo C.Ronaldo.

Šių metų balandį pora ketina susilaukti dvynių, o jų šeimos nariais taps dar keturi futbolininko vaikai – 11 metų Cristiano jaunesnysis, kurio jis susilaukė su neatskleista motina, tada dvyniai Eva ir Mateo, kurie gimė surogatinės motinos pagalba ir Alana, kurios susilaukė su Georgina. Visus vaikus pora augina kartu.

Neseniai pora triukšmingai ir su visa šeima Dubajuje atšventė ir Georginos 28-ąjį gimtadienį. Jo akimirkomis modelis pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“, suteikdama gerbėjams progą pažvelgė į išskirtinės šventės detales.

Negana to, ji su futbolininku pasidalijo karštu bučiniu, o šis jai parūpino didžiulę raudonų rožių puokštę su užrašu „Meilė“ ir iš jos vardo raidžių sudėliotus balionus.

Vis dėlto viso to nebūtų įvykę, jei pora nebūtų netyčia susitikusi Madride „Gucci“ parduotuvėje, kurioje tuo metu dirbo modelis ir padėjo futbolininkui apsipirkti. Naujame „Netflix“ filme ji atskleidė, kad pora kartu sudalyvavo keliuose renginiuose, bet netrukus nustojo bendrauti po to, kai jos tėtis susirgo.

„Tai neįvyko staigiai. Tai šiek tiek užtruko, galbūt porą mėnesių, nes per tą laiką mes tarsi nustojome vienas kitą matyti“, – apie netikėtai nutrūkusį bendravimą dokumentikoje kalbėjo C.Ronaldo.

Apie šį įvykį dokumentikoje prabilo ir pati Georgina. Ji sakė, kad pora nesusitiko dėl vis naujų Cristiano futbolo rungtynių ir netikėtų tėčio sveikatos problemų.

„Kurį laiką nedalyvavau, buvau nuliūdusi... Ir vieną dieną mes susitikome kitame renginyje ir jis paprašė manęs su juo nueiti pavakarieniauti, pagalvojau, kad „pagaliau, atėjo mano galimybė“, – prisiminė ji.

Vida Press nuotr./Cristiano Ronaldo su Georgina
Vida Press nuotr./Cristiano Ronaldo su Georgina

Tačiau Georginos tėvą ir ją supo sudėtingi santykiai. Pasirodo, kad dar jauną merginą užaugino dėdė, o jos tikrasis tėvas 10 metų sėdėjo kalėjime už narkotikų prekybą.

Manoma, kad Buenos Airėse gimęs nuteistasis, atlikęs bausmę 2013 metų rugpjūtį, buvo išmestas iš šalies ir jam buvo uždrausta grįžti į Ispaniją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas