Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

C.Ronaldo mylimoji paviešino judviejų naujagimės nuotraukas: atskleidė ir vardą

Gimdymo metu mirusio sūnaus gedintis Cristiano Ronaldo ir jo partnerė Georgina Rodriguez pasidalino išgyvenusios dvynės nuotrauka. Pora atskleidė ir kokį vardą suteikė naujai šeimos narei.
C.Ronaldo šeima
C.Ronaldo šeima / Instagram nuotr.

Šeštadienį Georgina savo socialiniame tinkle „Instagram“ paviešino žavingas nuotraukas, kuriose matyti mieganti jų dukra.

Šalia pirmųjų mažylės nuotraukų moteris atskleidė ir dukrai suteiktą vardą – Bella Esmeralda.

Nors žymaus sportininko šeima pasipildė, Cristiano su mylimąją ir toliau gedi savo neišgyvenusio sūnaus, kuris mirė per gimdymą, teigia šaltinis People.

15min primena, jog Cristiano Ronaldo ir jo draugė Georgina Rodríguez išgyveno siaubingą netektį. 36 metų futbolo žvaigždė ir jo ilgametė meilė prarado sūnų gimdymo metu, pranešė Dailymail.co.uk.

Šią liūdną naujieną jis atskleidė balandžio 18 d. savo instagrame. Georgina laukėsi dvynukų, tačiau po gimdymo išgyveno tik mergaitė.

„Su didžiausiu liūdesiu turime pranešti, kad mūsų berniukas mirė, – rašė pora. – Tai didžiausias skausmas, kokį tik gali jausti tėvai. Tik mūsų mergaitės gimimas suteikia mums jėgų išgyventi šią akimirką su tam tikra viltimi ir laime. Norėtume padėkoti gydytojams ir slaugytojoms už visą jų kvalifikuotą priežiūrą ir paramą. Mes visi esame sugniuždyti šios netekties ir maloniai prašome užtikrinti privatumą šiuo labai sunkiu metu. Mūsų berniuk, tu esi mūsų angelas. Mes visada tave mylėsime.“

Be naujagimės pora jau augina – beveik penkerių metų dvynius Evą ir Mateo, keturmetę dukrą Alaną Martiną ir vyriausiąjį 11-metį sūnų Cristiano Jr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas