Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Cara Delevingne patvirtino santykius su Ashley Benson: pora atšventė vienerių metų sukaktį

Gandai apie modelio Caros Delevingne (26) ir aktorės Ashley Benson (29) santykius sklinda jau nuo praeitų metų rugpjūčio. Prieš kelias dienas į socialinį tinklą „Instagram“ modelis įkėlė vaizdo įrašą, kuriame aktorę pabučiavo švelniu bučiniu. Mergina pripažino, kad šis įrašas patvirtino metus laiko trunkančius santykius.
Cara Delevingne ir Ashley Benson
Cara Delevingne ir Ashley Benson / „Scanpix“ nuotr.

Pirmadienį per „TrevorLIVE“ renginį modelis portalui „E!“ atskleidė kokia užslėptą vaizdo įrašo mintį. Pasirodo, mergina jį paskelbė, nes norėjo paminėti vienerių metų santykių sukaktį su „Jaunųjų melagių“ žvaigžde A.Benson. Interviu metu modelis kalbėjo apie prieš 50 metų vykusias Stonewall riaušes ir paaiškino bučinio priežastį.

Nepaisant to, kad modelis pagaliau atvėrė visas kortas dėl draugystės su A.Benson, tačiau atsisako jų santykiams suteikti statusą. „Man nepatinka oficialūs dalykai, tačiau tai jau yra šis tas“, – apie įrašą kalbėjo modelis.

„Scanpix“ nuotr./Cara Delevingne „TrevorLIVE“ renginyje
„Scanpix“ nuotr./Cara Delevingne „TrevorLIVE“ renginyje

Pirmadienio iškilmėse C.Delevingne gavo „Hero“ apdovanojimą už LGBT bendruomenės palaikymo. Aktorei užlipus ant scenos atsiimti prizo, ši taip pat pasakė kelis gražius žodžius apie naują mylimąją ir jai dėkojo už paramą.

„Aš taip pat turiu ypatingą moterį, kuriai labai dėkoju“, – atsiimant apdovanojimą kalbėjo modelis.

„Scanpix“ nuotr./Cara Delevingne ir Ashley Benson „TrevorLIVE“ renginyje
„Scanpix“ nuotr./Cara Delevingne ir Ashley Benson „TrevorLIVE“ renginyje

Mergina „E!“ pasakojo: „Ji yra vienas iš tų žmonių, kurie labiausiai padeda, kai man tikrai reikia pagalbos. Ji man parodė, kokia yra tikra meilė ir kaip ją priimti, o tai yra daug sunkiau, nei maniau.“

Pirmą kartą aktorė buvo nufotografuota bučiuojant modelį rugpjūčio 14 dieną, po to, kai kartu nusileido Londono „Heathrow“ oro uoste. Nuo to laiko visi manė, kad merginas sieja romantiški jausmai. Jos taip pat vieną kitą viešai palaikė įvairiuose renginiuose, „Balmain“ naujos kolekcijos pristatyme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas