Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Carla Bruni ketina prašyti Michelle Obamos patarimo

Pirmoji Prancūzijos ponia Carla Bruni nekantriai laukia susitikimo su būsimąja pirmąja JAV ponia Michelle Obama: Bruni prašys Michelle Obamos patarimo.
Carla Bruni-Sarkozy
Carla Bruni-Sarkozy / „Scanpix“ nuotr.

„Ji žavi, stipri ir protinga moteris", – sako Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy žmona viešėdama Niujorke. Kai Mattas Laueris paklausė jos, kokių patarimų ji pati turinti Michellei Obamai, Bruni nusikvatojo: „ Michele Obamai patarimų?!. Tai man reikėtų jos patarimų...''

Atrodo, Bruni nekantrauja susipažinti su Obamomis: ,,Aš labai to laukiu. Manau kad tai buvo kvapą gniaužiantys rinkimai... Visas pasaulis stebėjo, kaip jie pasibaigs. Prancūzija palaikė Baracką Obamą.''

Prieštaringi biografijos fragmentai

Michelle ir Barackas Obamos susipažino būdami jauni teisininkai ir susituokė 1992 metais. Michelle tuomet buvo 28, o Barackui – 30 metų. Bruni su Sarkozy susipažino vos prieš metus, kai ji buvo garsi dainininkė ir modelis. Sarkozy tuo metu išrinko Prancūzijos prezidentu.

Kai Mattas Laueris paklausė jos, kokių patarimų ji pati turinti Michellei Obamai, Bruni nusikvatojo: „ Michele Obamai patarimų?!. Tai man reikėtų jos patarimų...''

Šiandien Bruni yra 40, o Sarcozy – 53 metai: vedę ir turi vaikų iš buvusių santuokų. Bruni turi septynerių metų sūnų Aurelieną. Jo tėvas – filosofijos profesorius Raphaelis Enthovenas. Jie susitarė siekti, kad berniuko nepažeistų visuomenės dėmesys.

Būtent dėl šių skirtingų aplinkybių Bruni šypsosi paklausta, ką patartų Michellei vaikų auklėjimo klausimais būnant visuomenės dėmesio centre.

Su tokia spalvinga biografija Bruni ne iš karto mėgavosi visuomenės pripažinimu kaip kad Michelle Obama. Tačiau net ir paviešinti santykiai su tokiomis asmenybėmis, kaip Mickas Jaggeris, Kevinas Costneris, Donaldas Trumpas, Ericas Claptonas ir buvęs Prancūzijos ministras pirmininkas Laurentas Fabiusas, nesumažino Bruni populiarumo. O po vizito pas Anglijos karalienę jis tik dar labiau išaugo.

Dainuojanti pirmoji ponia

Vizitas Niujorke nesusijęs su pirmosios ponios pareigomis; priešingai, ji čia atvyko pristatyti savo trečiojo albumo, „Comme Si de Rien N'etait", tai kabareto/folkloro stiliaus dainų rinkinys. Daugelis jų yra romantiški kūriniai apie jos nesuskaičiuojamus buvusius mylimuosius, taip pat ir apie santykius su Sarkozy.

Bruni prisipažįsta, kad pirmajai poniai neįprasta vykti į savo albumo pristatymo turą. „Pradžioje aš jaudinausi, kad žmonės gali to nesuprasti, nes tai labai neįprasta. Juk paprastai pirmosios ponios palaiko savo vyrus", – pasakojo ji Laueriui.

Viename interviu ji yra pasakiusi: „Laikas nuo laiko aš būnu monogamiška, bet man labiau patinka poligamija ar poliandrija

Tarsi atsiprašydama ji pridėjo: „Tai darau ne dėl to, kad esu feministė". Tačiau jeigu būti feministe reiškia būti stipria ir nepriklausoma , tada ji atitinka šį apibūdinimą. Bruni gimė Turine, Italijoje. Ji jauniausia iš trijų vaikų. Jos šeima vertėsi padangų gamyba. Prieš numirdamas jos tėvas sužinojo, kad Carlos tikrasis tėvas buvo muzikantas, su kuriuo jos motina buvo užmezgusi romaną.

Kai Bruni buvo penkeri metai, šeima persikraustė į Prancūziją, bijodami būti pagrobti Raudonosios Brigados. Tai pogrindinė Italijos revoliucionierių grupė.

Nors jos šeima vertėsi padangomis, Bruni tėvas buvo operos kompozitorius, o mama aktorė ir pianistė. Augdama Carla mokėsi groti pianinu ir gitara, taip pat studijavo architektūrą Šveicarijoje. Būdama 19 metų ji nusprendė tapti modeliu.

Daugybę metų Bruni buvo viena iš elitinių supermodelių, vėliau pasirinko dainininkės kelią ir išleido jau trečią albumą.

Pagaliau monogamija?

Laueris paklausė Bruni, ar ji turėjo aiškintis vyrui apie santykius, kuriuos apdainuoja savo kūriniuose. Carla Bruni atsakė: „Tai tik dainos... Jos nėra tikslus mano realaus gyvenimo atspindys".

Vėliau ji pasakė, kad visos meilės dainos yra skirtos Sarkozy.

Kai Bruni ir Sarkozy pradėjo savo neįprastai greitai besivystančius meilės santykius, kurie privedė juos prie altoriaus jau po trijų mėnesių nuo pažinties, žiniasklaida išreiškė daug nepasitenkinimo dėl jos požiūrio į monogamiją.

Viename interviu ji yra pasakiusi: „Laikas nuo laiko aš būnu monogamiška, bet man labiau patinka poligamija ar poliandrija". Pasakymas, kad meilė trunka ilgai, o aistra – dvi ar tris savaites, taip pat yra jos...

Kai Laueris tai priminė Bruni, vilkinčiai konservatyvų tamsų kostiumėlį, ji retoriškai nusišypsojo: Argi aš taip sakiau? Galbūt norėjau pajuokauti, kad išsklaidyčiau interviu nuobodulį...''

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito