Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Cristiano Ronaldo nėščia mergina Georgina Rodriguez augantį pilvuką parodė žurnalo fotosesijoje

Katės ir pelės žaidimas baigtas – futbolininkas Cristiano Ronaldo (32 m.) patvirtino kelis mėnesius sklandžiusius gandus, kad jo draugė Georgina Rodriguez (22 m.) laukiasi jo kūdikio. Ir kai jau nebėra ko slėpti, gražuolė ispanė sudalyvavo vieno žurnalo fotosesijoje, kur pademonstravo augantį savo pilvuką.
Cristiano Ronaldo ir Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo ir Georgina Rodriguez / 15min montažas / „Instagram“ ir „Hola!“ nuotr.

Naujame žurnalo „Hola!“ numeryje Georgina Rodriguez pirmą kartą pati viešai prakalbo apie savo nėštumą. Žurnale taip pat spausdinama ir mados fotosesija, kurioje mergina demonstruoja skoningus derinius, tinkančius nėščiosioms.

Nors Georgina Rodriguez yra dar labai jauna – jai tik 22-eji, o mylimasis už ją vyresnis 10 metų, mergina tikina, kad yra „labai šeimyniška ir labai myli vaikus, gamtą ir gyvūnus“, tad motinystei neabejotinai yra pasiruošusi.

„Man patinka apsupti save tokiais žmonėmis, kurie kiekvieną dieną įkvepia mane būti geresniu žmogumi ir kurie skleidžia gerą energiją“, – sakė Georgina, kuri su geriausiu pasaulio futbolininku draugauti pradėjo tik pernai.

„The Sun“ šaltinių žiniomis, Georgina Rodriguez laukiasi mergaitės, kuri turėtų gimti spalio mėnesį, tačiau ši informacija kol kas nėra patvirtina pačių būsimų tėvelių.

15min primena, kad kalbos apie Georginos nėštumą sklisti pradėjo dar vasaros pradžioje, kai lieknutė mergina buvo nufotografuota su nedideliu pūpsančiu pilvuku. Tačiau tada Cristiano Ronaldo motina kalbas apie savo sūnaus draugės nėštumą vadino nesąmonėmis ir kategoriškai tai neigė.

Bet nėštumas jau toks dalykas, kurio ilgai nepaslėpsi, tad galiausiai, po ir taip iškalbingų paparacų nuotraukų, darytų per atostogas Ibisoje, Cristiano Ronaldo liepos viduryje patvirtino, kad į pasaulį iš tiesų atkeliauja dar vienas jo vaikas.

Cristiano Ronaldo jau turi tris vaikus – septynerių sūnų Cristiano jaunesnįjį ir birželį gimusius dvynius Evą ir Mateo. Juos visus futbolininkui pagimdė pakaitinės motinos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas