Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo sukūrė vaikiškų drabužių liniją: modeliu tapo jo sūnus

Geriausias pasaulyje futbolininkas Cristiano Ronaldo savo drabužių liniją CR7 papildė nauju asortimentu – vaikiška kolekcija „CR7 Junior“, kurios reklaminiu veidu tapo ne kas kitas, o jo vyriausias sūnus.
Cristiano Ronaldo su sūnumi Cristiano jaunesniuoju
Cristiano Ronaldo su sūnumi Cristiano jaunesniuoju / CR7 Junior nuotr.

Tiesa, šioje kolekcijoje tėra vien berniukams skirti drabužiai ir jos asortimentas kol kas nėra labai gausus: keturių rūšių džinsai, džinsinis švarkelis ir dveji marškiniai. Šie drabužiai kainuoja nuo 35 iki 59 €.

Žadama, kad ateityje bus ir daugiau modelių. O vėliau galbūt atsiras ir drabužių mergaitėms arba kūdikiams – mažųjų modeliukų reklamuoti šiems produktas futbolininkui taip pat nereikėtų toli ieškoti. Juk Cristiano Ronaldo namuose krykštauja birželį gimę dvyniai Eva ir Mateo, o jo mergina Georgina Rodriguez skaičiuoja paskutines nėštumo dienas – pasaulį jau tuoj išvys dar viena futbolininko dukra.

„Man „CR7 Junior“ kolekcija reiškia smagų laiką ir laisvę, buvimą kūrybišku ir pasitikinčiu savimi, – „People“ pristatydamas vaikiškų drabužių kolekciją sakė Cristiano Ronaldo. – Tamprus džinsas, kurį mes naudojome kurdami kolekciją, yra nepaprastai patogus dėl savo medžiagos technologijos, o tai leidžia berniukams lakstyti ir būti aktyviems, laisvai judėti ir, svarbiausia, žaisti!“

Cristiano Ronaldo vaikiškos drabužių kolekcijos „CR7 Junior“ modeliai
Cristiano Ronaldo vaikiškos drabužių kolekcijos „CR7 Junior“ modeliai

„Cristiano jaunesnysis labai domisi CR7 prekės ženklu ir jam pradeda patikti geros kokybės drabužiai. Jis pradeda domėtis mada ir nori atrodyti šauniai, – apie savo vyriausią sūnų pasakojo futbolininkas. – Jam tikrai patinka ši kolekcija ir jis nuolatos vilki jos drabužiais, taigi kai nusprendžiau išleisti „CR7 Junior“, buvo logiška, kad turėtų įsitraukti ir jis.“

Futbolininkas taip pat džiaugėsi, kad jo sūnus turi labai puikų skonį, pats renkasi, kaip jam rengtis ir atrodyti.

@cr7junior IS LIVE ???? ⚽ Now available on ???? CR7.com #PressPlay #CR7Junior #CR7Denim

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas