Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Cristiano Ronaldo tapo dvynukų tėvu: kūdikius pagimdė surogatinė motina

„Real Madrid“ futbolininkas Cristiano Ronaldo, kaip skelbia Portugalijos žiniasklaida, tapo dvynių tėvu. Vaikus pagimdė surogatinė motina.
Cristiano Ronaldo su sūnumi ir drauge Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo su sūnumi ir drauge Georgina Rodriguez / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Mergaitė ir berniukas pasaulį išvydo ketvirtadienį, birželio 8-ąją, pranešė Portugalijos televizijos kanalas SIC. Dvynukus futbolininkas pavadino Eva ir Mateo.

Pats C.Ronaldo ar jo atstovai kol kas šios žinios nekomentavo.

Surogatinės motinos tapatybė buvo slepiama. Neva žinoma tik tai, kad ji amerikietė.

15min primena, kad kalbos, jog šešerių metų sūnų jau auginantis Cristiano Ronaldo planuoja dar vieną atžalą, sklisti pradėjo dar 2015 metų pabaigoje – esą tada futbolininkas vis skraidydavo į JAV, kad surastų surogatinę motiną ir suderintų detales dėl būsimo kūdikio, mat visada norėjo auginti daugiau negu vieną vaiką.

„Manau, kad turiu geras sąlygas auginti daug vaikų, tad aš to noriu. Reikia surasti tam tinkamą moterį“, – žurnalui FHM apie potencialų šeimos pagausinimą yra sakęs jis.

O kad jo planai gausinti šeimą pagaliau virs realybe, paaiškėjo visai neseniai, kuomet „The Sun“ paskelbė, kad surogatinė motina iš JAV nešioja Cristiano Ronaldo dvynukus. Ši žinia pasklido likus visai nebe daug laiko, iki kol dvynukai išvydo šį pasaulį.

Cristiano Ronaldo pirmagimis sūnus Cristiano jaunesnysis gimė 2010-ųjų birželio 17-ąją Jungtinėse Valstijose. Futbolininkas jo motinos tapatybę irgi laiko paslaptyje, berniuko globa priklauso jam vienam, tad spėjama, kad ir jį pagimdė pakaitinė motina.

„Instagram“ nuotr./Cristiano Ronaldo su sūnumi Cristiano jaunesniuoju
„Instagram“ nuotr./Cristiano Ronaldo su sūnumi Cristiano jaunesniuoju

Dėl to, kokiu būdu į pasaulį atkeliavo Cristiano Ronaldo vaikai, nenutyla kalbos apie jo seksualinę orientaciją – esą susitikinėdamas su jaunomis gražuolėmis jis tik bando nuslėpti esąs gėjus. Kelis pastaruosius mėnesius šio futbolininko merginos statusas priklauso 21-erių ispanei Georginai Rodriguez.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po UEFA finalo internetą apskriejo nuotraukos, kaip Cristiano Ronaldo mergina ramina verkiantį jo sūnų

Pramogų pasaulyje – dvynukų bumas

Dvynių tėvu tapęs Cristiano Ronaldo – ne vienintelė garsenybė, pastaruoju metu besidžiaugianti iš karto dvigubu šeimos pagausėjimu.

Kad laukiasi dvynių, vasarį pranešė muzikos pasaulio superpora Beyonce ir Jay-Z, su šia žinia sukėlę didžiulę psichozę internete.

Dvynių neseniai susilaukė Holivudo žvaigždės George'o Clooney žmona, žmogaus teisių advokatė Amal Clooney – porai gimė berniukas ir mergaitė.

2017-ųjų sausio pradžioje hito „Happy“ atlikėjas Pharrellas Williamsas sulaukė dar gausesnio šeimos pagausėjimo – jo žmona modelis Helen Lasichanh pagimdė trynukus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas