46-erių vyras sakė, kad jam patinka dalintis savo maistu, o tuo metu buvusi „Spice Girls“ narė valgo tik ant grotelių keptą žuvį ir garuose troškintas daržoves. Davidas pripažino, kad kartą, kai ji išbandė kitą patiekalą, „buvo vienas geriausių jo vakarų“, buvo rašoma „The Sun“.
Aptardamas šeimos valgymo įpročius, tinklalaidės „River Cafe Table 4“ metu jis sakė, kad ir pačiam patinka paragauti ne vieną patiekalą – įskaitant ir vyną.
„Kai valgau ką nors puikaus, noriu, kad visi tai išbandytų. Deja, esu vedęs žmogų, kuris valgo tą patį pastaruosius 25-erius metus. Nuo tada, kai sutikau ją, ji valgo tik keptą žuvį, troškintas daržoves ir labai retai nuo to nukrypsta“, – pokalbio metu kalbėjo garsus buvęs futbolininkas.
Vis dėlto jis prisiminė ir vieną netikėtą išimtį. Kartą Victoria paragavo tai, kas buvo Davido lėkštėje, bet tik dėl to, kad laukėsi Harper.
„Tai buvo pats nuostabiausias dalykas. Tai buvo vienas geriausių mano vakarų. Tik neatsimenu, kas tai buvo, bet žinau, kad nuo to laiko ji jo nevalgė“, – juokėsi prisiminęs D.Beckhamas.
Ir pati Victoria anksčiau yra kalbėjusi apie savo valgymo įpročius. Pavyzdžiui, ji atskleidė, kad nevalgys maisto, kuris yra virtas aliejuje, svieste ar padažuose. Taip pat ji nevalgo mėsos ir pieno produktų. Be to, savo gimtadienį ji dažnai švenčia su tortu, kuris pagamintas tik iš vaisių.
Ir nors Davido žmona laikosi griežtų taisyklių, kurios susijusios su maistu, tačiau jis pats sau leidžia atsipūsti – jei būna namuose vienas, jis gamina sau tai, ką nori.
„Visai neseniai penkias dienas buvau izoliuotas, nes ką tik buvau Italijoje, todėl grįžau ir vieną iš paskutinių dienų Victorios tėvai surengė vakarėlį, o aš iš tikrųjų negalėjau į jį nuvykti. Taigi visi buvo išėję iš namų, ir man tai slapta patiko“, – kalbėjo jis ir pridėjo, kad suvalgė du „nuostabius“ mėsos gabalus, kuriuos pakepino ant kepsninės.
Beje, jis nepraleido progos pasidalinti ir apie tai, kuo pagardino savo patiekalą – tai buvo pomidorai, česnakai ir, žinoma, taurė vyno.
„Aš nemėgstu girtis, bet jis buvo iškeptas iki tobulumo... Padėjau ant grotelių ir kepiau šešias ar septynias minutes iš abiejų pusių, apibarsčiau druska ir truputį pipirų. Man patinka, kai mėsa būna apkepta vidutiniškai, tai išėjo viskas tobulai. Namuose buvau tik aš, todėl viską suvalgiau“, – tinklalaidės „River Cafe Table 4“ metu kalbėjo D.Beckhamas.