Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Danielis Craigas pamynė savo principus: sutiko Džeimsą Bondą vaidinti penktą kartą

Britų aktorius Danielis Craigas (49 m.) po labai vaizdžių pareiškimų, kad jokiu būdu nebegrįš vaidinti Džeimso Bondo, regis, persigalvojo. Pranešama, kad populiariojo kino ciklo prodiuseriams vis tik pavyko jį perkalbėti ir agentą 007 jis vaidins dar vienoje bondiados dalyje.
Danielis Craigas filme „Operacija „Skyfall“ (2012 m.)
Danielis Craigas filme „Operacija „Skyfall“ (2012 m.) / Kadras iš filmo

Šią savaitę oficialiai patvirtinta, kad 25-oji bondiados ciklo dalis kino teatrus pasieks 2019 metų lapkričio 8 dieną.

Vis tik gerbėjams pati įdomiausia informacija – kas vaidins Džeimsą Bondą – vis dar slepiama, tačiau jau ne vienas šaltinis įvairiems žiniasklaidos kanalams patvirtino, kad Danielis Craigas sugrįš vaidinti Bondo penktą kartą.

Du gerai informuoti šaltiniai iš kūrybinės komandos „The New York Times“ patvirtino, kad derybos dėl Craigo sugrįžimo jau „užbaigtas reikalas“.

Pastarasis bondiados filmas pasirodė 2015 metų lapkritį ir tada Danielis Craigas ne vieną kartą itin aiškiai ir labai vaizdžiai išsireiškė, kad Džeimso Bondo vaidinti daugiau nebenori ir „Spectre“ bus paskutinis jo bondiados filmas.

„Jau verčiau persipjausiu venas“, – vienam britų žurnalui tada buvo pareiškęs Danielis Craigas. Nors vėlesniame interviu žurnalistams tvirtino, kad vaidinti Bondą yra „geriausias darbas pasaulyje“. Keturis kartus Džeimsą Bondą įkūnijęs Danielis Craigas sakė pavargęs tiek emociškai, tiek fiziškai (besifilmuodamas jis yra patyręs ne vieną traumą) toliau vaidinti šį personažą ir labiau norėtų atsiskleisti kituose vaidmenyse.

Kadras iš filmo/Danielis Craigas filme „Spectre“
Kadras iš filmo/Danielis Craigas filme „Spectre“

Po tokių jo pareiškimų buvo svarstoma, kuris aktorius galėtų tapti kitu Džeimsu Bondu, o tarp kandidatų buvo minimos Tomo Hardy, Idriso Elbos, Tomo Hiddlestono ir Damiano Lewiso pavardės. Vis tik bondiados kūrėjai nuo pat pradžių norėjo, kad Danielis Craigas liktų, ir net pasiūlė jam kosmosiškai didelį honorarą – manoma, kad būtent tai ir privertė aktorių paminti savo principus ir dar vieną kartą įkūnyti agentą 007.

15min primena, kad ilgiausiai Džeimsą Bondą yra vaidinęs seras Rogeris Moore'as – šį agentą jis įkūnijo septyniuose filmuose. Šis aktorius mirė gegužę, sulaukęs 89-erių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant