Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Danieliui Craigui patinka lankytis gėjų baruose: ten nesutinka vieno tipo žmonių

Danielis Craigas (53) atskleidė mėgstantis lankytis gėjų baruose. Pasak aktoriaus, ten jis nesutinka vieno labai įkyraus tipo žmonių.
Danielis Craigas
Danielis Craigas / Scanpix nuotr.

„Gėjų baruose lankausi nuo tada, kiek tik pamenu, – sakė aktorius „SiriusXM“ tinklalaidėje „Lunch with Bruce“. – Viena to priežasčių, nes gėjų baruose taip dažnai neįsiveliu į muštynes.“

Paskutinėje savo Džeimso Bondo franšizės dalyje „Mirtis palauks“ suvaidinęs aktorius atskleidė gėjų baruose lankytis pradėjęs dar jaunystėje, nes norėjo išvengti muštynių, kurios paprastuose baruose, kuriuose lankosi heteroseksualūs asmenys, vyksta gan dažnai. Ten taip pat nesutiksi „agresyviai“ nusiteikusių.

Kino žvaigždė pridūrė, kad tokiose vietose jis visuomet jaučiasi saugus: „Ten visi atsipalaidavę, visi. Neprivalai įrodinėti savo lytinės orientacijos. Tai labai saugi vieta, kur gali susipažinti ir su merginomis, nes ten jų visada nemažai dėl tų pačių priežasčių, dėl kurių ten lankausi ir aš.“

Aktorius ir jį kalbinęs ilgametis draugas Bruce’as Bozzi prisiminė vieną incidentą, nutikusį dar 2010-aisiais. Jiedu buvo „prigauti“ drauge gėjų bare „Roosterfish“, rašo Independent.co.uk.

„Man ši situacija buvo labai ironiška, nes, žinai, buvome tarsi „prigauti“. Kas keista, kadangi nieko blogo nedarėme“, – juokėsi Danielis Craigas.

„Mes tiesiog drauge leidome vakarą, su tavimi kalbėjausi apie gyvenimą, kuomet jis labai keitėsi, mes išgėrėme ir pasiūliau „Eime į barą“, – pridūrė vedėjas. Su bičiuliu aktoriumi jie užsuko į pirmą pasitaikiusį barą net nepagalvodami, kokia publika ten renkasi. „Man nė kiek nerūpėjo“, – sakė aktorius.

Kaip jau minėta, neseniai įvyko paskutinės Danielio Craigo Džeimso Bondo franšizės dalies premjera. Filmui sekasi išties neblogai – vien Jungtinėje Karalystėje per pirmuosius du savaitgalius jis uždirbo 50 mln. svarų sterlingų.

Na o praeitą savaitę aktorius pagerbtas ir Holivude, kur šlovės alėjoje jam buvo atidengta žvaigždė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas