Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Demi Moore užmezgė naują romaną: pastebėta susitikinėjanti su šveicarų šefu

Užsienio žiniasklaida skelbia, kad Holivudo aktorė Demi Moore (59) – nebe vieniša. Tą įrodo ir kadrai, kuriuose žvaigždė pastebėta leidžianti laiką su trylika metų jaunesniu šveicarų šefu Danieliu Hummu (46).
Demi Moore, Danielis Hummas
Demi Moore, Danielis Hummas / Scanpix, Vida Press nuotr.

Aktorė Demi Moore ir šefas Danielis Hummas kartu buvo pastebėti Paryžiaus mados savaitės metu. Paparacai juodu užfiksavo prancūzų mados namų „Chloé“ 2022 m. rudens / žiemos kolekcijos pristatyme.

People.com patvirtino, kad pirmoje eilėje kartu su Maria Sharapova ir Gugu Mbatha-Raw sėdėję D.Moore ir D.Hummas – pora, tačiau aktorės atstovas pakomentuoti jos santykius atsisakė.

Naujas vyras Demi Moore gyvenime – tai šveicarų šefas ir pripažintas Niujorko restorano atstovas, žinomas dėl savo prabangios Manhatano užkandinės „Eleven Madison Park“.

Vida Press nuotr./Demi Moore, Danielis Hummas
Vida Press nuotr./Demi Moore, Danielis Hummas

D.Hummui taip pat priklauso restoranai „NoMad“ to paties pavadinimo viešbučiuose Niujorke ir Los Andžele. Jis buvo atidaręs „Davies and Brook“ restoraną „Claridge's“ viešbutyje Londone, taip pat yra parašęs keletą kulinarinių knygų.

Vida Press nuotr./Demi Moore, Danielis Hummas
Vida Press nuotr./Demi Moore, Danielis Hummas

Šveicarų kilmės šefas 2017 m. įkūrė ne pelno siekiančią įmonę „Rethink Food“, kuri įsipareigojo sukurti teisingesnę ir tvaresnę maisto sistemą. „Town & Country“ duomenimis, 2020 m., prasidėjus COVID-19 pandemijai, organizacija per dieną patiekdavo apie 3 000 patiekalų gelbėtojams ir Niujorko bendruomenėms, kurioms trūksta maisto.

Vida Press nuotr./Demi Moore, Danielis Hummas
Vida Press nuotr./Demi Moore, Danielis Hummas

Primename, kad D.Moore vardas pastaruoju metu minimas gan dažnai. Su jos personažu 1997 metų filme „Eilinė Džein“ (G.I. Jane) susijęs „Oskarų“ metu kilęs skandalas. D.Moore herojė filme nusiskuto plaukus, kad galėtų tarnauti specialiosiose jūrų pajėgose, tuo metu J.Pinkett Smith serga alopecija. O sergant šia liga slenka plaukai.

Apie tai apdovanojimų metu pajuokavo komikas Chrisas Rockas. „Jada, aš tave myliu, negaliu sulaukti „Eilinės Džein 2“, – pasakė jis.

Toks pasakymas smarkiai įsiutino jos vyrą, aktorių W.Smithą, kuris pakilo iš savo vietos ir, užlipęs ant scenos, tiesioginio eterio metu vožtelėjo jo žmoną paminėjusiam Ch.Rockui. Sugrįžęs atgal jis piktai pasakė, kad komikas „netartų jo žmonos vardo savo purvina burna“.

D.Moore vardas siejamas ir su kita šiuo metu plačiai aptarinėjama tema – jos buvusio vyro, aktoriaus Bruce'o Williso (67), liga. Jie buvo susituokę 1987–2000 m. ir kartu susilaukė dukrų Rumer (33), Scout (30) ir Tallulah (28).

2005–2013 m. buvo ištekėjusi už aktoriaus Ashtono Kutcherio (44).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas